Shenjat që ai nuk ju do, ai thjesht pëlqen t’ju ”ndreqë”

4 muaj më parë

Besoni apo jo, ka mjaft djem që janë të fiksuar, sepse ata fjalë për fjalë janë vetëm në kërkim të grave që mund ti “rregullojnë si projekte”,njësoj si makinat. Fatkeqësisht, gratë nuk janë makina dhe burrat që e bëjnë këtë priren ta bëjnë nga nevoja për të kontrolluar, për të marrë vërtetimin dhe për t’u ndjerë si hero.

1-Kur ju të dy u takuat për herë të parë, ai ishte shumë i interesuar për çështjet tuaja personale

Gjithmonë duhet të shqetësoheni kur meshkujt duket se janë tepër të interesuar për gjëra të tilla si zakoni juaj i cigares, zakoni juaj i lëndimit ose çrregullimi juaj i të ngrënit.
Shumicën e kohës meshkujt që e bëjnë këtë janë duke kërkuar për dikë që e konsiderojnë të pambrojtur, të kontrollueshëm që mund ta shpëtojnë.

2-Ai duket i fiksuar të të “shpëtojë” apo të të mbrojë me çdo kusht

Ai mund të flasë se si do t’ju largojë, do t’ju japë një jetë më të mirë dhe gjithashtu do t’ju ndihmojë të kapërceni të gjitha problemet tuaja.
Një tregues i mirë se ai po përpiqet t’ju “shpëtojë” është t’ju tregojë se si “do t’ju ndihmojë të përmirësoheni” ose “të të bëjë një grua të mirë.

3-Ai ju bezdis që të bëni gjëra të shëndetshme

A ju thotë rregullisht të shkoni në palestër, të hani më pak osetë pini vetëm një gote verë?
Kjo është një nga shenjat më të zakonshme që një djalë po përpiqet t’ju “kontrollojë” dhe është gjithashtu një shenjë delikate abuzimi.
Ju nuk dëshironi një mashkull që duhet t’ju shqetësojë kështu.
Nëse ai është në lidhje me ju, ai duhet të jetë i kënaqur me atë që ka.

4-Ju keni bërë debate me të për atë që dëshironi në jetë.

Nëse ai ju thotë se çfarë duhet të dëshironi në jetë edhe pse ju thoni se jeni mirë, ai është një rregullues.
Nuk ka asnjë mënyrë për të shpëtuar një marrëdhënie në të cilën zëri juaj nuk dëgjohet.

5-Ai ofron rregullisht këshilla të pakërkuara se çfarë duhet të bëni

Ju nuk keni nevojë për këshilla për përmirësim nëse nuk dëshironi të përmirësoheni.
Nëse jeni të lumtur që jeni kështu, kush do të gjykojë?

6-Ai thotë se do t’ju rregullojë
A ka më qartë se kjo?
Ai nuk është Bob Ndërtuesi dhe ju nuk jeni një shtëpi.
Thuaji atij se nuk je e thyer dhe largohu.

Të ngjashme