Kryefjala Logo

Shenjat për të kuptuar se po i mungoni dikujt

4 Qershor, 2022 | 10:27 am

Disa marrëdhënie nuk zgjasin përgjithmonë siç ne do të dëshironim.
Shumë lidhje njerëzore ndahen dhe marrin rrugë të ndryshme.

Këtu nuk po flasim vetëm për një ish por edhe për një familjar që nuk flasim më apo një shok ose shoqe.

Si të kuptoni se ju po i mungoni dikujt që nuk flisni më?
Lexoni më poshtë:

1-Universi bashkon rrugët tuaja
Kur dy njerëz i mungojnë njëri-tjetrit, universi fillon të sinkronizojë jetën tuaj.
Papritur dhe pa plan ju shfaqeni në të njëjtat vende ose takoheni me të njëjtët njerëz.
Ky është universi që po ju ndihmon të takoheni rastësisht.

2-Shfaqen në ëndrrat tuaja
A ju ndodh të shfaqet shpesh një person që keni dashur në ëndrrat tuaja?
Nëpër ëndrra ju bëni me ta atë që ju pëlqen të bëni së bashku më shpesh. Është një ndjenjë pozitive dhe e mirë që ndjeni në një ëndërr, por mund të jetë edhe tronditëse. Mbetet gjithnjë ëndërr gjithsesi.

3-Nuk kontrolloni dot emocionet
Ju dëshironi papritur të jeni në shoqërinë e njëri-tjetrit në mes të natës.
Ju nuk mund ta shpjegoni boshllëkun që ndjeni,por ju e ndjeni atë.
Të dini se ju po e ndani këtë ndjenjë me personin tjetër.

Të ngjashme