Shenjat paralajmëruese që universi do t’ju dërgojë kur të jeni jashtë linje

3 muaj më parë

Nëse e gjeni veten jashtë shtrirjes vibruese, frekuenca juaj e ulët është një mospërputhje për gjërat me frekuencë të lartë që dëshironi të tërhiqni.
Pa rritur energjinë tuaj vibruese, nuk do të arrini kurrë atë që dëshironi.
Si ta kuptoni mesazhin nga universi?

1-Gjithmonë keni debate
Kur nuk jeni në linjë, “Do të ndiheni sikur jeni vazhdimisht në luftë me të tjerët dhe se thjesht dëshironi t’i veçoni dhe të jeni jashtëzakonisht kritik”.

Kur nuk jeni të lumtur nga brenda, energjia juaj derdhet jashtë dhe te të gjithë ata me të cilët jeni në kontakt.
Ju mund të jeni të mbërthyer në një gjendje “mjerimi” dhe dëshironi që ata përreth jush të ndjejnë zemërimin tuaj.
Ju mund të ndiheni të shqetësuar dhe nuk dini çfarë të bëni për këtë.

2-Keni përsëritje të emocioneve negative
Shenja e fundit nga universi është se po përjetoni përsëritjen e emocioneve të pakëndshme ose negative.
Disa nga shembujt që ajo jep janë “dembelizmi, ankthi, frika dhe ankthi”.

Ju po rrezatoni këto emocione dhe në këmbim, të gjithë rreth jush po ju dërgojnë të njëjtat sinjale.
Ajo që nxjerr në botë gjithmonë kthehet tek ti, kështu që gjithçka merr kuptim.

3-Ju përballeni me pengesa në jetën tuaj të përditshme
Kur jeni jashtë,gjërat priren të mos shkojnë siç është planifikuar.
Këto mund të jenë data, udhëtime, projekte ose çdo gjë që vazhdon të dështojë.
Mund të ndihet sikur ka diçka në rrugën e asaj që shpresoni të arrini dhe ajo diçka je ti.
Pasi të jeni në harmoni, dëshirat tuaja do të fillojnë të bien në vendin e vet.

Të ngjashme