Kryefjala Logo

Shenjat më të shkëputura emocionalisht të horoskopit

3 Shtator, 2022 | 12:50 pm

Ka disa shenja të horoskopit të shkëputur emocionalisht që fshehin cenueshmërinë e tyre.
Këta njerëz janë mjeshtër të sinjaleve të përziera dhe dinë të shmangin llojin e pyetjeve që gërmojnë thellë.
Një moment mund të ndiheni sikur po i njihni me të vërtetë dhe në momentin tjetër jeni përsëri në start.
Për kë po flasim?

•Virgjëresha
Virgjëreshat ndonjëherë mund të jenë emocionalisht të padisponueshëm por kjo nuk do të thotë se nuk kanë ndjenja.
Mund të jetë jashtëzakonisht e vështirë për ta që t’i besojnë një personi tjetër aq sa të ndihen mjaft të sigurt për shkak se ata përpiqen të mbrohen, mund të shfaqen si të ftohtë, robotikë dhe të largët.

Virgjëreshat vendosin mure dhe testojnë njerëzit për të parë nëse kalojnë.
Është një proces që jo gjithmonë funksionon dhe ndonjëherë problemet e besimit të Virgjëreshës i bëjnë ata të humbasin.

•Dashi
Dashi mund të hutohet nga gjërat që duan të bëjnë, veprimet e tyre impulsive dhe planet e tyre të mëdha për aventura dhe të harrojnë të jenë aty për dikë.
Ata do të harrojnë se kanë një partner kur të bëjnë plane për një udhëtim.

Nuk është se Dashi është i pasjellshëm por ata mund të jenë të fokusuar te vetja deri në atë pikë sa të bllokojnë të gjithë të tjerët.
Por, nëse Dashi ka pësuar një thyerje zemre ata do të bëhen mjeshtra në qëndrimin e të qenit plotësisht të ftohtë dhe indiferent edhe pse e vërteta është se ata janë po aq të turbullt dhe emocional sa gjithë të tjerët.

Të ngjashme