Kryefjala Logo

Shenjat më të bukura të zodiakut janë këto

8 Maj, 2022 | 4:05 pm

1.Bricjapi
Bricjapët e sidomos femrat e kësaj shenje kanë një figurë dalliese nga të tjerat.
Me tipare të theksuara ato dallojnë nga buzëqeshja(ndoshta sepse nuk qeshin shpesh)
Janë gjithmonë të rafinuara dhe fisnike.

2.Peshorja
Jemi të gjithë dakort se në jetë kemi takuar njerëz shumë të bukur që i përkisnin shenjës së peshores.
Dallohen për rrezatimin dhe elegancën e lindur.

Të ngjashme