Kryefjala Logo

Shenjat më romantike të horoskopit janë këto

10 Prill, 2022 | 11:44 am

1-Gaforrja
Këto shenja janë të lidhura me emocionet dhe dallohen për ndjeshëmrinë e tyre tipike krahasuar me shenjat e tjera.
Nuk i pëlqen të ndrydhë ndjenjat por shfrytëzon çdo moment për të shprehur dashurinë dhe mbështetjen ndaj njerëzve të dashur edhe kur nuk merr të njëjtën gjë.

2-Virgjëresha
Natyra kontrolluese dhe madje perfeksioniste mund t’ju bëjë të mendoni se si ka mundësi që Virgjëresha ndodhet këtu.
Por e vërteta është se përtej këtij imazhi fshihet një person i butë, i ndjeshëm dhe i gatshëm gjithë kohën për dashuri.
I do përkëdheljet,do puthje dhe çdo emocion që sjell dashuria.

Të ngjashme