Kryefjala Logo

Shenjat më me fat të zodiakut kinez në astrologji gjatë javës

14 Gusht, 2023 | 1:19 pm

Ndonjëherë, ju duhet kohë larg të tjerëve dhe mendimit të tyre për të lejuar që fati juaj të rritet. Disa prej jush janë gati të nisin një udhëtim të ri në jetë, qoftë martesë, një mandat i ri në universitet apo një mundësi e re biznesi.

1. Qeni

1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

Ndryshimi i fatit Qen, fati juaj do të ndryshojë nga i keq në i mirë. Mos e humbisni këtë fat në kumar! Ju do të fitoni më bukur duke përqendruar burimet dhe kohën tuaj në një ndjekje që do t’ju përmbushë thellësisht. Për disa prej jush, ky ndryshim është i lidhur ngushtë me gjërat që bëni për familjen tuaj.

Sa më i vetëdijshëm të jeni për të ardhmen e njerëzve tuaj të dashur, aq më mirë do të jeni në gjendje të shfrytëzoni fatin tuaj të mirë për një të ardhme më të ndritshme për të gjithë. Kjo nuk kufizohet vetëm për ata prej jush që kanë fëmijë, por vlen edhe për prindërit tuaj dhe njerëzit e tjerë të dashur. Kalimi i kohës me fëmijët do të rrisë fatin tuaj këtë javë. Ju mund të ndihmoni të kujdeseni për kushërinjtë tuaj ose fëmijët e vëllait ose motrës tuaj ose të kaloni vullnetarisht kohën tuaj në një strehë lokale. Këtu tregohet edhe mësimi i gjuhëve nëse dëshironi të dhuroni kohën tuaj. Vetëm kini kujdes që të ndani shumë për aktivitetet tuaja në mediat sociale. Asnjëherë nuk e dini se kush po shikon. Plus, mund të krijojë pritshmëri dhe të heqë përzemërsinë e përpjekjeve tuaja.

2.Kali

1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

Frymëzimi me fat

Kalë, mendja jote është vazoja jote e arit këtë javë. Frymëzimi dhe idetë me fat do të jenë me bollëk gjatë ditëve në vijim. Sigurohuni që të keni gjithmonë disa materiale shkrimi me vete, në mënyrë që të mos i humbisni këto! Një aplikacion shënimesh në telefonin tuaj është gjithashtu i shkëlqyeshëm, por disa prej jush do të përfitojnë nga mbajtja e një libër xhepi të vogël për t’i dhënë mendjes suaj të lirë pa kufizimet e tastierës. Harta e mendjes do t’ju ndihmojë t’i çoni këto frymëzime në nivelin tjetër. Pra, nëse nuk e keni provuar, shikoni disa video në YouTube për të mësuar se si. Përvoja do të jetë e jashtëzakonshme. Vetëm sigurohuni që të shmangni njerëzit toksikë këtë javë sa më shumë që të jetë e mundur. Qofshin ata thashethemet ose të pakënaqur kronikisht, fati i tyre i keq mund të infektojë fatin tuaj të mirë këtë javë. Ata që janë quajtur libër i hapur duhet të jenë më të kujdesshëm. Drita juaj tërheq shumë forca të errëta që më mirë do të vjedhin dritën tuaj sesa ta gjejnë atë brenda vetes.

Të ngjashme