Kryefjala Logo

Shenjat me dhimbje të mprehta që tregojnë se ish-i ju ka harruar

13 Janar, 2024 | 3:07 pm

Është koha që edhe ju të vazhdoni përpara.

1. Ai është në një lidhje të re

Ai ka shumë të ngjarë të jetë mbi ju kur është në lidhje me dikë ekskluzivisht për një kohë të gjatë pas ndarjes suaj. Nëse ai duket vërtet i lumtur me të dashurin e tij të ri, është koha që ju të vazhdoni përpara. Fakti që ai e hodhi veten në treg dhe u kthye në takime është një shenjë e qartë se ai dëshiron të vazhdojë dhe është gati të jetë në një marrëdhënie me dikë të ri.

Megjithatë, nëse ish-i juaj hyn në një marrëdhënie të re menjëherë pasi ju ndani, atëherë ndoshta ai nuk është mbi ju ende dhe nuk po përpiqet të përdorë lidhjen e tij të re si një rikthim. Ai e përdor këtë si një arratisje nga mendimet e tij për ju dhe thjesht dëshiron të plotësojë nevojat e tij si burrë.

2.Ai nuk bën përpjekje për të zgjidhur çështjet

Nëse jeni ndarë për javë apo edhe muaj dhe ai nuk ju ka kontaktuar apo nuk ka bërë përpjekje për t’ju rifituar, atëherë kjo është një shenjë se ai ndoshta nuk është më i interesuar për ju dhe dëshiron të jetë plotësisht i lirë nga ju.

3.Ai nuk telefonon dhe nuk u përgjigjet mesazheve tuaja

Ndonjëherë, arsyeja pse ai nuk ju telefonon apo nuk ju dërgon mesazhe është sepse ai dëshiron kohë dhe hapësirë.

Por, nëse ai nuk kontakton për javë apo muaj dhe nuk u përgjigjet thirrjeve dhe mesazheve tuaja, kjo thjesht tregon se ai nuk dëshiron të komunikojë më me ju.

4.Ai ju thotë të vazhdoni sepse “nuk je ti, jam unë”

Arsyeja pse ai po ju thotë të vazhdoni është sepse, sado që të përpiqeni, nuk ka asnjë shans që ju dhe ai të ktheheni bashkë.

Ai gjithashtu mund të përdorë linjën famëkeqe, “Nuk je ti, jam unë”. Kjo mund të nënkuptojë se ata janë problemi – dhe jo ju – si një justifikim në mënyrë që të ndaloni përpjekjet për ta rikthyer atë dhe nuk mund ta ndryshoni mënyrën se si ndihet.

Të ngjashme