Kryefjala Logo

Shenjat kineze të horoskopit që do të jenë më me fat në dashuri në muajin e ri të shtatorit

31 Gusht, 2023 | 1:14 pm

1. Qeni

1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Qen, fati juaj në dashuri në shtator ndihet i qetë dhe introvert. Imagjinata dhe bota juaj e brendshme do të jenë në krye të këtyre bekimeve dhe ju do të gjeni forcë dhe besim përmes tyre, pavarësisht nëse jeni beqarë.

Nëse jeni beqarë, koha nuk është ende e duhur që shpirti binjak të vijë tek ju. Kini besim në funksionimin misterioz të universit, pasi ai përafron rrugën tuaj me partnerin tuaj të vërtetë. Në fund të fundit, do të ishte fat i keq të takosh personin e duhur në kohën e gabuar. Merrni këtë kohë dhe këtë energji të bekuar për të treguar dashuri ndaj vetes dhe mbyllni kapitujt që ju kanë shkaktuar dhimbje në të kaluarën. Ritualet e prerjes së kordonit, pastrimi i energjisë dhe terapia ju ndihmojnë të përqendroheni dhe të bëheni të plotë dhe të fortë brenda.

Nëse jeni në një lidhje, fati do të sjellë zgjedhje në rrugën tuaj këtë muaj që mund t’i kthejnë ngjyrat tuaja në një mënyrë të mirë. Disa prej jush kanë shumë përgjegjësi dhe nuk e lejojnë partnerin t’i ndajë ato në mënyrë të barabartë. Tani është koha për të komunikuar në mënyrë efektive për të njëjtën gjë.

2. Dhia

1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Dhi, fundi i dhimbjeve në dashuri është ajo që fati ju sjell në pragun e shtëpisë këtë muaj. Mënyra se si do të luhet do të jetë e ndryshme për secilin prej jush. Për disa, kjo do t’ju ndihmojë të kaloni nga marrëdhënia më e keqe e jetës suaj. Për të tjerët, kjo do t’ju pengojë të bini në kontakt me personin e gabuar me hijeshinë e duhur.

Nëse jeni beqar, shënimi i ndjenjave tuaja në lidhje me dashurinë dhe marrëdhëniet do t’ju ndihmojë të përshtateni me këtë fat të mirë. Bëjini vetes pyetjet themelore që njerëzit harrojnë të bëjnë përpara se të zhyten me kokë në një situatë romantike. Çfarë shpresoni për jetën dhe të ardhmen tuaj? Çfarë lloj partneri do të përshtatet bukur në të? Çfarë sillni në tryezë që ju bën një partner të denjë për dikë po aq të denjë? Si shpresoni se do të duket romanca juaj?

Nëse jeni në një lidhje, ju dhe partneri juaj jeni duke shkuar në drejtimin e duhur në këtë moment. Vazhdoni të ecni përpara me forcë dhe guxim dhe do të jeni mirë. Fati është këtu për t’ju dhënë erë nën krahët tuaj, por ju duhet të hidhni velat tuaja së pari dhe të zgjidhni drejtimin (që shumica prej jush tashmë e kanë).

Tani është koha të mendoni për shëndetin tuaj dhe të të dashurve tuaj dhe se si do të shpaloset kjo histori ndërsa rriteni.

Të ngjashme