Kryefjala Logo

Shenjat kineze të horoskopit janë më me fat duke filluar nga java e re e 16 tetorit

14 Tetor, 2023 | 12:53 pm

Ndonjëherë, fati është në anën tuaj. Herë të tjera, nuk është. Dy shenjat kineze të zodiakut mund të jenë të sigurta se do të kenë një javë përrallore midis 16-22 tetorit 2023.

Ata janë majmun dhe dhia.

•Majmuni

(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Fat i qetë

Majmun, fati juaj këtë javë ka një ndjenjë introverte. Do t’ju bekojë kur nuk jeni të hutuar dhe të zhytur nën ndikimin e të tjerëve. Kështu që gjeni pak kohë këtë javë për të qenë vetëm në mënyrë që fati juaj i mirë t’ju shtyjë në drejtimin e duhur. Një rutinë meditimi gjatë natës mund t’ju ndihmojë me këtë. Pra, për momentin mund të shkoj vetëm.

Nëse ndiheni të thirrur, ndani nxitjet tuaja intuitive me mikun që mendoni se ka nevojë për ndihmë. Ndonjëherë, forcat kozmike dërgojnë lajmëtarë për të na udhëhequr në rrugën tonë. Herë të tjera, ne duhet të jemi lajmëtarët që ndihmojnë dikë tjetër. Fati juaj i mirë do të rritet kur e ndani me njerëzit e duhur.

•Dhia

(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Fat i kampionit

Fati i mirë do të jetë në anën tuaj nëse merrni pjesë në një konkurs këtë javë, pavarësisht nëse është një ngjarje sportive, një provim pranimi apo një intervistë pune. Bëni pjesën tuaj dhe lërini pjesën tjetër fatit. Të ruan kurrizin. Nëse ndiheni të stresuar, mund të mbani një monedhë ari për më shumë fat. Mos u shqetësoni nëse nuk keni akses në një. Ju gjithashtu mund të mbani një monedhë ari me çokollatë. Është simboli që do të rrisë fatin tuaj.

Të ngjashme