Shenjat e vogla se marrëdhënia juaj po vuan nga çështje serioze besimi

11 Dhjetor, 2023 | 9:47 am

Nëse nuk ka besim, atëherë nuk ka marrëdhënie.

•Ju zgjidhni luftime për vëmendje

Ju nuk jeni në gjendje të merrni admirim pozitiv nga partneri juaj. Në momentin që ndjeni distancën më të vogël të zvarritet mes jush, krijoni një skenar dramatik për të parë nëse partneri juaj kujdeset për ju.

•Ju luani lojëra kontrolli

Mesazhet dhe telefonatat tuaja nuk marrin përgjigje për orë të tëra. Ju frustron tmerrësisht, duke ju vënë në humor të keq. Nuk e kuptoni pse partneri juaj vazhdon t’ju injorojë, pasi i keni kërkuar vazhdimisht që të mos respektojnë vlerat tuaja të komunikimit të hapur.

•Ju kontrolloni vazhdimisht telefonin e tij

Ju kontrolloni thirrjet hyrëse dhe dalëse të partnerit tuaj, si dhe mesazhet me tekst për të parë se me kë po flasin çdo ditë. Në momentin që telefoni i tyre dridhet, ju pyesni: “Kush është ?”

•Ju qëndroni në kontakt gjatë gjithë ditës

Të jesh larg partnerit gjatë ditës së punës është si vdekje për ty. Nuk mund të presësh të kthehesh në shtëpi dhe të strukesh në divan, të hani pica dhe të shikoni Netflix me ta. Ju jeni të pandarë. Pa partnerin, ndiheni të humbur në jetë.

•Ti fokusohesh tek “unë” dhe jo tek “ne”

Ju kujdeseni vetëm për mua, për veten dhe për ty. Për sa kohë që ju merrni atë që ju nevojitet dhe dëshironi në marrëdhënie, kjo është gjithçka që ka rëndësi.

Të ngjashme