Kryefjala Logo

Shenjat e vogla që shoqja juaj më e mirë është tepër toksike

3 muaj më parë

Nëse këto shenja duken të njohura, miku juaj mund të lutet për rënien tuaj…

1. Ato e anojnë bisedën

Bisedat tuaja sillen rreth saj. Ndihesh sikur ajo nuk të dëgjon kurrë.

Kur përpiqeni të ndani mendimet tuaja, ndjenjat ose këndvështrimin tuaj, ajo e zhvendos bisedën tek opinionet, arritjet dhe shqetësimet e saj, duke mbyllur një bisedë me dhënie e marrje.

2.Ato gënjejnë

Ajo e ekzagjeron të vërtetën për të krijuar vetëbesim të rremë. Ajo manipulon rrethanat në avantazhin e saj. Ajo krijon ekrane tymi për të maskuar sjelljen e saj lënduese.

Oops! Ajo harroi t’ju thoshte se kishte pirë me interesin tuaj të ri romantik.

3.Ato bëjnë komente poshtëruese

Ajo tallet me ju para miqve. Vërejtjet e saj thumbojnë – por ju i thoni vetes se po veproni tepër. Ajo sillet sikur po bën shaka kur e vërteta është se komentet e saj janë abuzim verbale të maskuar si shaka.

4.Ato ju përdorin

Ajo është shoqja juaj sepse ju keni akses tek njerëzit në vende të larta, festa dhe ngjarje ekskluzive dhe lidhje biznesi. Ajo ju fton në festat dhe ngjarjet e saj sepse BFF e saj e vërtetë nuk mund të shkojë.

5.Ato fajësojnë

Ajo nuk merr përgjegjësi për shpërthimet, manipulimet apo mosrespektimin e saj. Kur përballeni me të për sjelljen e saj lënduese, ajo përpiqet t’ju bëjë të ndiheni si vajza e keqe.

6.Ato po kontrollojnë

Ajo duhet të kontrollojë çdo situatë – ku shkoni, për çfarë flisni dhe miqtë që ftoni të bashkohen me ju. Ajo dëshiron që ju ta çoni makinën tuaj në një bar apo festë sepse ajo nuk dëshiron të ngasë e dehur.

Të ngjashme