Kryefjala Logo

Shenjat e thjeshta që më në fund keni takuar mashkullin e ëndrrave tuaja

30 Tetor, 2022 | 1:02 pm

Kultura jonë tenton të ketë një vizion përrallor se çfarë duhet të jetë martesa në të vërtetë.
Çiftet shpesh hyjnë në një martesë duke diskutuar më shumë për llojin e tortës që duan për dasmën e tyre sesa një bisedë për angazhimin dhe vlerat e tyre.
Por nëse lidhja juaj ka këto shenja si më poshtë,urime!
Ju keni takuar mashkullin e ëndrrave:

1-Ju e kuptoni se jeni në një lidhje për arsyet e duhura, jo vetëm për shoqëri

Nëse jeni në lidhje sepse keni shumë frikë nga të qenit vetëm ose sepse shqetësoheni se nuk do ta takoni “Të duhurin”, ky nuk është padyshim princi juaj simpatik.
Zgjidhja nuk do të shpërblehet në planin afatgjatë.

2- Ju të dy e trajtoni njëri-tjetrin në mënyrë të barabartë
Nëse partneri juaj ju lejon të jeni ajo që jeni, ju mbështet në përpjekjet tuaja dhe kërkon një partneritet dhe ju e ktheni atë qëndrim, kjo mund të jetë një lidhje e mirë. Të duash dikë do të thotë të jesh vetëmohues dhe të jesh i gatshëm për të lënë mënjanë axhendën tënde në mënyrë që të dëgjosh, të shohësh dhe të kuptosh tjetrin, nuk është një ndjenjë, por një akt. Ndjenjat shuhen, por sjelljet dhe niveli i përkushtimit janë ato që e mbajnë një marrëdhënie të fortë.

3-Nuk keni ndjenjën e varësisë, kontrollit apo xhelozisë
Një marrëdhënie nuk do të përfundojë e lumtur nëse një partner portretizon këto cilësi ose sjellje.

Të ngjashme