Kryefjala Logo

Shenjat e sigurta që ai ju shikon më shumë se një ‘shoqe’

24 Shtator, 2022 | 2:16 pm

Ju keni qenë miq për një kohë të gjatë,i tregoni njëri-tjetrit gjithçka madje edhe me kë po dilni dhe si po shkon.
Pastaj befas ndodh ndryshimi pa e kuptuar as ju.

Kjo miqësi e rehatshme dhe e qetë merr një formë të re dhe bëhet një marrëdhënie romantike që lulëzon.
Është më e lezetshme dhe është më tërheqëse dhe papritur kuptoni se jeni më shumë se miq.
Por cilat janë sinjalet?

•Ju e gjeni veten duke marrë ose dërguar një telefonatë të përditshme dhe shpesh para gjumit

Nga hiçi ju të dy filluat të flisni çdo ditë, gjatë, për asgjë dhe fshehurazi po e pëlqeni këtë situatë.
Si ishte dita jote? Çfarë po bën tani?
Ju filloni të prisni me padurim këto biseda me “shokun/shoqen” tuaj dhe një ditë që kalon pa një bisedë të rastësishme thjesht nuk ju pëlqen.

•Prekjet në shpinë bëhen ndërthurje krahësh dhe duarsh

Qoftë duke parë ndeshjen në një televizor me ekran të madh ose duke pirë kafe, ajo që dikur ishte përkëdhelja në shpinë në stilin e shokut bëhet një mbajtje më e butë me dorë, duke i mbështjellë krahët mbi supe, duke u ulur në prehër dhe përqafimi një lloj gjëje që çon në mënyrë të pashmangshme në puthjen e parë.

•Në mënyrë të paplanifikuar ju zbuloni se keni krijuar pseudonime të tjera për njëri-tjetrin

Dikur ishte “Hej, plak”,tani është “hej zemër” .
Tekstet e tij tani përfshijnë “Shpirtush” dhe “beb” të shtuara.
Ju nuk e vini në dukje dhe i bëni gjërat të sikletshme thjesht e lini zemrën të shkrihet dhe filloni t’i përgjigjeni kësaj situate të re që aq shumë po ju shijon.

Të ngjashme