Shenjat e pamohueshme që ju jeni një vajzë ‘zëvendësuese’

3 muaj më parë

Çdo person e përballon ndarjen në mënyra të ndryshme.
Shumë njerëz e shpërqendrojnë veten me punën, miqtë dhe familjen e tyre ose çfarëdo gjëje që mund të gjejnë për të zënë kohën e tyre.

Njerëz të tjerë përfundojnë shpejt procesin e pikëllimit dhe kthehen pothuajse menjëherë në botën e takimeve( kjo njihet si një rikthim).
Disa njerëz madje përdorin lidhje të pakuptimta ose marrëdhënie serioze për të përballuar.
Gjithsesi, kjo nuk është gjithmonë një qasje e shëndetshme.
Në fakt kalimi i shpejtë në një lidhje serioze pas një ndarjeje është bërë aq i zakonshëm sa që tani ka një emër për të: “Marrëdhënie rikuperuese”.

Fillimisht, zhytja në një marrëdhënie të rimëkëmbur mund të duket si një kurë për thyerjen e zemrës por nuk është kështu ndaj nëse e gjeni veten tek këto shenja,largohuni!

• Ata flasin vazhdimisht për ish-in e tyre
Të kesh një partner që gjithmonë flet për ish-in e tyre është një stres i madh.
Për më tepër mund të jetë gjithashtu një shenjë se ata nuk e kanë lënë pas ish-in e tyre dhe nuk janë gati të ndjekin një lidhje të re.
Krahas bisedës për ish-in e tyre vjen edhe mbajtja në kontakt me ta.
Nëse zbuloni se mashkulli juaj po flet vazhdimisht me ish-in e tij, kjo mund të jetë një shenjë se në fund të fundit ai nuk është vërtet i juaji.
Fatkeqësisht, ai mund të të përdorë vetëm si një zëvendësuese.

•Marrëdhënia po ecën shumë shpejt
Kjo mund të duket si pasion i gjallë, por nëse partneri juaj është beqar së fundmi, ju jeni në një rrezik më të lartë .
Ju mund të pyesni veten, “Pse është rrezik?”
Epo, kur dikush largohet nga një marrëdhënie, ata priren të gjejnë shpejt një dashnor të ri për të shmangur ndjesinë e zemrës së vetmuar.
Gjithsesi kjo nuk ka për qëllim të jetë e dëmshme, nxitimi në një përplasje ose marrëdhënie të re mund të jetë një recetë për katastrofë.

•Ata ju dërgojnë sinjale të përziera
Nëse vëreni se mashkulli juaj është i interesuar për ju një ditë dhe pastaj një ditë jo aq shumë, atëherë kjo mund të jetë një shenjë se ai ju sheh si një gjë të sigurt që rri dhe e pret.
Të kalosh në ftohtë dhe në të nxehtë në një marrëdhënie nuk është normale dhe zakonisht, ekziston një arsye themelore për këtë :Mungesë interesi.
Për më tepër, nëse ata nuk ju komunikojnë gjërat siç duhet, ata ndoshta nuk janë aq të përkushtuar sa ju.
Sigurohuni që të keni kujdes për këtë sjellje.

Të ngjashme