Kryefjala Logo

Shenjat e pa gabueshme që ai është gati për një marrëdhënie serioze

28 Shtator, 2022 | 2:50 pm

Kur një mashkull është i interesuar për një angazhim, do të ketë disa shenja kryesore se ai ju pëlqen më shumë se një shoqe apo të dashur dhe sheh një të ardhme të vërtetë me ju.
Cilat janë ato?
1-Ai i mban premtimet e veta
Një djalë që dëshiron të jetë në një lidhje serioze do t’i mbajë premtimet e tij, sepse nuk dëshiron t’ju zhgënjejë.
Ai e di se duke ruajtur integritetin e tij ju nuk do ta humbisni besimin tek ai.

2-Ai ju kërkon këshilla dhe ide
Ai i merr parasysh këshillat tuaja kur ka një problem ose një vendim të rëndësishëm .
Kjo tregon se ai vlerëson atë që ndjeni dhe mendoni.
Ai thjesht mund të dëshirojë të kërkojë mendimin e një vajze në përgjithësi, por mund të jetë edhe një justifikim për të qenë më afër jush.
Ndoshta sepse ai po mendon të ketë një marrëdhënie afatgjatë me ju.

3-Ai dëshiron të takojë familjen dhe miqtë tuaj

Ai tregon interes për t’i takuar ata. Nëse një djalë dëshiron të takojë familjen tuaj, kjo do të thotë se ai ju pëlqen vërtet.
Shumë djem kanë frikë të takojnë familjen dhe miqtë e vajzës që pëlqejnë, sepse duan t’u bëjnë përshtypje për hir të saj.

4-Edhe ai dëshiron t’ju prezantojë me familjen dhe miqtë e tij
Kur një djalë dëshiron t’ju prezantojë me familjen dhe miqtë e tij është një shenjë se ai dëshiron të mbajë një marrëdhënie të ngushtë me ju.

5-Ai flet për planet e tij të ardhshme me ju
Nëse një djalë flet për të ardhmen atëherë ai është gati për një lidhje.
Ai dëshiron të përpiqet t’ju bëjë përshtypje se sa serioz është për jetën e tij të ardhshme dhe se ai nuk është si ata djemtë e tjerë që nuk janë përgjegjës dhe nuk planifikojnë për të ardhmen e tyre.
Me këtë veprim ai dëshiron të shohë se si do të reagoni ndaj planeve të tij dhe si do të përshtateni me planet e tij.

Të ngjashme