Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit që urrejnë të luajnë lojëra me mendje

24 Korrik, 2022 | 1:06 pm

Ky mund të mos jetë një mendim popullor, por nëse duhet të luani lojëra mendore për të tërhequr dikë ose për ta mbajtur marrëdhënien tuaj të freskët, kjo marrëdhënie ndoshta nuk do të zgjasë shumë.

Të luash lojëra mendore është e pandershme. Nëse të duhet të bësh kaq shumë punë duke u përpjekur të kapësh dikë, a nuk të merr të gjithë kënaqësinë për ta tërhequr përfundimisht atë person? Të luash lojëra nga natyra e saj është fëminore. Po i bën gjërat qëllimisht më të vështira për të zbavitur veten ose për të testuar personin tjetër.
Disa shenja i urrejnë këto gjëra dhe ju zbulojmë cilat:

1-Gaforrja
Çfarë dimë për personat e lindur nën shenjën e Gaforres? Ne e dimë se ata janë emocionalë, të dashur dhe mbrojtës. Pra, sigurisht që ata e urrejnë lojën!

Përpjekja për të mposhtur dikë ose për ta manipuluar nuk është gjë e Gaforres. Të gjitha lojërat e mendjes që bëjnë Gaforret është t’i bëjnë ata dyshues dhe kjo nuk është një mënyrë e mirë për të filluar një marrëdhënie.

Gaforrja reagon mirë ndaj ndjeshmërisë, kujdesit dhe dhembshurisë, të cilat në përgjithësi nuk janë pjesë e asnjë lloj loje mendore.

2-Peshqit

Ashtu si Gaforret, Peshqit janë shumë të ndjeshëm, të dhembshur dhe të sjellshëm. Të luash lojëra me mendje mund të rezultojë e kundërta dhe të përfundojë duke dëmtuar jo vetëm personin me të cilin po luani lojëra, por edhe personin që i orkestron ato.

Nëse dikush është duke luajtur lojëra me Peshqit, kjo mund t’i bëjë ata të ndihen të mbingarkuar dhe të tërhiqen në botën e tyre të fantazisë.

3-Peshorja
Peshoret e urrejnë të luajnë lojëra me mendje. Nuk i bën ata të ndihen të fuqishëm apo më të zgjuar se kushdo; thjesht i bën ata të ndihen si manipulues.
Ata e vlerësojnë drejtësinë dhe nuk ka asgjë të drejtë në përpjekjen për të kontrolluar veprimet dhe emocionet e dikujt tjetër.

Nuk është thjesht e pandershme, është e gabuar në shumë nivele dhe e panevojshme. Të luash lojëra kërkon shumë energji për përfitim shumë të vogël për sa i përket Peshores.

Të ngjashme