Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit që tregon një përmbajtje të mahnitshme!

23 Janar, 2024 | 9:10 am

Ju mbani brenda vetes një konflikt të thellë të brendshëm.

•Shigjetari

Kjo ditë, 23 janar 2024, mund të ndihet thjesht si fortesa juaj e fundit për të gënjyer veten për diçka që e dini se do të ndryshojë. Ju nuk jeni gati të pranoni diçka dhe megjithatë, ju e parashikoni që pranimi të vijë shumë shpejt dhe gjatë Hënës përballë Marsit, do ta luftoni atë dhëmbë e thonj. Po vjen një ndryshim në jetën tuaj dhe do t’ju tregojë se do të duhet të jeni të prekshëm nëse doni të merrni të mirat e tij … kjo është diçka me të cilën keni probleme më 23 janar 2024.

Ju e dini se ju duhet të ndryshoni qëndrimin tuaj dhe se qëndrimi juaj aktual është aq negativ saqë jeni bërë përkufizimi i energjisë negative për miqtë dhe familjen tuaj. Ata mund të të duan akoma, por kanë filluar të humbasin besimin tek ty, pasi gjithçka që duhet të ofrosh është mendimi yt negativ për dashurinë, botën, universin etj. Në këtë ditë, 23 janar 2024, do të godasësh do të dalë për herë të fundit … dhe do të jetë një gjë e madhe.

Për të kursyer veten nga nevoja për t’u përballur me këtë të vërtetë (pozitive), ju do të bëni lëkundje verbale ndaj të gjithë njerëzve që kanë besuar në ju vetëm për të parë nëse mund t’ju shohin dhe t’ju falin që jeni kaq kokëfortë. Ti e di që je i vetmi në rrugën tënde, Shigjetar. Gjatë Hënës përballë Marsit, do ta dini se është shumë e qartë se duhet të ndryshoni mënyrat tuaja nëse doni të jeni të lumtur me pjesën tjetër të jetës tuaj.

Të ngjashme