Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit që pushojnë së prituri për dashurinë

12 Nëntor, 2022 | 3:14 pm

Nëntori nxjerr në pah një lloj mërie të çuditshme ndaj vetë dashurisë.
Ndërsa e dimë se dashuria nuk mund të jetë kurrë armiku ynë, kemi mësuar se nëse gjithçka që mund të mendojmë është një dashuri që aktualisht nuk e kemi, atëherë kjo është ekuivalenti i një jete të humbur.
Cila shenjë ka hequr dorë për momentin nga dashuria?

•Peshorja
Jo vetëm që je plotësisht i përgatitur të heqësh dorë nga pritja për dashurinë, por tashmë je aty me idenë për të jetuar jetën tënde, vetë, pa fantazinë e ndonjë ‘personi të veçantë’ që do t’i bëjë të gjitha shumë më mirë. ju. Ju nuk e besoni më këtë.

Ju nuk mendoni se ka një person tjetër në këtë jetë që ishte menduar për ju dhe se i gjithë qëllimi i tij këtu është t’ju kënaqë dhe të bashkohet me ju.
Tani ju ndjeni vetëm nevojën për të ikur, për të dalë nga këtu, për të kërkuar atë që është e juaja dhe për të hedhur poshtë shpresat e rreme.
Dashuria është e madhe dhe ju e dini atë, por të prisni që ajo të arrijë në një pjatë argjendi?
Pak i vështirë, faleminderit..

Të ngjashme