Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit që priren të tradhëtojnë më shumë

11 Maj, 2022 | 12:37 pm

•Shigjetari
Një Shigjetar ka shumë mundësi të lërë një lidhje nëse gjejnë dikë më të mirë.
Është një shenjë që kërkon aventurë dhe trembet nga përkushtimi.

•Dashi
Një Dash mund të largohet nga lidhja që ka prej një tundimi të momentit.
Dashi është shenjë zjarri dhe si e tillë është shumë impulsiv dhe ka një tendencë që të veprojë pa menduar.

•Luani
Luani është një dramë e tërë dhe pranon pa problem tradhëtinë.
Ata duan të jenë në qendër të vëmendjes dhe nëse nuk po marrin vëmëndjen që duan nga partneri, mund ta gjejnë dikë tjetër për ti adhuruar.

Të ngjashme