Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit që po gabove,nuk fal!

6 Qershor, 2022 | 12:19 pm

Falja është hyjnore por për disa nuk është absolutisht kështu.
E vërteta është se të gjithë gabojmë me apo pa dashje dhe me njerëz që i duam si partner,shoqëri apo familje.

Agonia e të priturit nëse personi që ke lënduar të ka falur është ndjesia më e vështirë por shpresa se do të falemi mbetet deri në fund.

Ama duhet të dini se nëse bëheni për tu falur nga këto shenja,mos prisni t’iu thonë “Të kam falur”

1-Bricjapi
Bricjapi është një nga shenjat më të njohura për këtë temë.
Falja nuk ekziston në zemrat e të lindurve në këtë shenjë .
Bricjapët kanë një personalitet shumë këmbëngulës dhe të vendosur dhe kur ia mbyllin derën dikujt, e mbyllin përgjithmonë.

Një Bricjap nuk i harron gabimet e të tjerëve dhe mund të ndryshojnë tërësisht mendim për personin që ka bërë gabim. Personat e kësaj kanë një lloj shpërthimi të vonuar dhe në mënyrën e tyre ata përpiqen t’i paralajmërojnë të tjerët, por kur e kalojnë kufirin e tolerancës, nuk ka më asgjë për të bërë për t’u folur e as për të falur.

2-Dashi
Dashi si shenjë zjarri është gjithashtu një shenjë që nuk fal.
Njerëzit e lindur nën këtë shenjë kanë karaktere shpërthyese janë pak të prirur për të dialoguar dhe për të dëgjuar arsyet e tjetrit.

Njihen si shenjë impulsive dhe agresive. Nëse dëshironi të keni ndonjë shans për falje nga Dashi bëni mirë të prisni që ata të qetësohen dhe të shpresoni që inati të bjerë.

Të ngjashme