Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit që përqafon sfidat e jetës

7 Shtator, 2023 | 12:31 pm

Në këtë ditë, mund të na duhet të pranojmë diçka ashtu siç është në vend që ‘të zemërohemi me të’.

Sot është një ditë fuqie e madhe, por kjo forcë është diçka që ne e fitojmë dhe e marrim nëpërmjet pranimit të asaj që ‘është’.

•Luani

Ajo që nuk është kurrë vërtet e dukshme për shenjën tuaj është se ndërsa jeni të njohur për forcën dhe guximin tuaj, nuk ju jepet merita që meritoni për durimin dhe aftësinë tuaj për t’u përshtatur me mjedisin tuaj.

Gjatë Tremujorit të Fundit të Hënës te Binjakët, më 7 shtator 2023, do t’i tregoni vetes se mund të duroni refuzimin, të përballoni vështirësitë dhe ta bëni atë të funksionojë.

Kjo është dita kur kuptoni se një situatë e caktuar në jetën tuaj nuk do të funksionojë dhe se do të ishte e pafrytshme të vazhdoni të përpiqeni.

Pranimi i kësaj mori pak kohë për t’u mbajtur, por në këtë ditë, gjatë këtij tranziti, ju merrni pamjen. Ju mund të qëndroni të fortë në këtë ditë, Luan, duke e ditur se tani jeni të paqartë pa ndonjë mashtrim për t’ju mbajtur prapa.

Të ngjashme