Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit që nuk e duan fare martesën!

19 Qershor, 2022 | 1:39 pm

Horoskopi ka disa shenja të cilat për arsyet e tyre nuk e duan aspak rrethin në gisht.
Janë shenja që duan lirinë dhe martesën e shohin si një burg.
Zbulojmë për cilat shenja bëhet fjalë:

1-Binjakët
Martesa i frikëson dhe si shenjë ajri që janë e nuk mund të përballojnë një përgjegjësi të tillë.
Nëse bëhet fjalë për një lidhje, binjakët janë shumë të lumtur të qëndrojnë,por për martesë nuk e mendojnë njësoj.
Kur partneri i një Binjaku fillon ti flasë për unazë, duke e shtyrë drejt martesës, ka mundësi të zhduket fare.

2-Ujori
Ujorët janë një nga shenjat që e duan më shumë vetminë dhe do e keni shumë të vështirë të kuptoni ndjenjat dhe mendimet e tyre.
Kur flitet për martesën në shumicën e rasteve një Ujor e braktis lidhjen që ka krijuar.

3-Shigjetari
Kjo është shenja më e lumtur e horoskopit kur është beqarë dhe në shoqërinë e miqve të vet.
Nëse një Shigjetar nuk duket i bindur,mos e shtyni drejt martesës sepse do e humbisni përgjithmonë.
Frika se partneri mund t’ju marrë lirinë i bën të mendojnë kështu.

Të ngjashme