Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit që janë shpirtrat binjakë të Shigjetarit

7 muaj më parë

Cilat shenja të zodiakut janë binjakët e shpirtit të Shigjetarit, sipas astrologjisë dhe pajtueshmërisë së horoskopit ?
Binjakët e shpirtit të Shigjetarit vlerësojnë pavarësinë dhe bazën, ata respektojnë përgjegjësinë dhe përkushtimin. Shpirti binjak i një shenje të zodiakut të Shigjetarit e kupton kuriozitetin dhe nevojën e tyre për stimulim mendor. Ata janë dikush që gëzon të njëjtin stil jetese aventureske.

•Ujori dhe Shigjetari
Shigjetari dhe Ujori janë një çift jashtëzakonisht i çuditshëm. Ujori marshon në ritmin e daulles së tyre dhe nuk kujdeset për atë që mendojnë të tjerët. Shigjetari tërhiqet nga ndjenja e lindur e lirisë së Ujorit dhe e do veçantinë e tyre. Kurioziteti i Shigjetarit do t’i bëjë ata të dëshirojnë të eksplorojnë përgjithmonë çuditë e mendjes së Ujorit.
Ujori do të vlerësojë idetë e reja dhe të menduara të Shigjetarit.
Modaliteti i Ujorit mund të ndihmojë në stabilizimin e Shigjetarit të çrregullt duke çuar në një marrëdhënie të përkushtuar më të qëndrueshme.

Urani është planeti i intelektit dhe sundon Ujorin. Shigjetari që kërkon të vërtetën përshtatet në mënyrë të përkryer me këtë sundim planetar. Sundimtari i Shigjetarit Jupiteri krijon një ekuilibër midis këtyre dy shenjave të zodiakut të mendjes dhe shpirtit.

•Shigjetari dhe Shigjetar
Kush mund ta kuptojë më mirë një Shigjetar sesa një tjetër Shigjetar? Një Shigjetar i çiftuar me një Shigjetar do të thotë se ata mund të kenë pavarësinë që u nevojitet, ndërkohë që janë në gjendje të mbështeten te një partner kur është e nevojshme.
Këta të dy mund të kenë aventura emocionuese dhe diskutime të thella, filozofike.

Edhe pse të dy janë pak kokëfortë dhe fluturues, ata mund t’i japin hapësirë ​​njëri-tjetrit. Ata të dy duhet të qetësohen në mënyrë që ribashkimi të ndihet vërtet aq mirë.

•Binjakët dhe Shigjetari
Binjakët dhe Shigjetari janë të barabartë intelektualë. Shigjetari është i lidhur me shtëpinë e nëntë të astrologjisë së të mësuarit. Binjakët sundojnë shtëpinë e tretë e cila ka të bëjë me ndarjen e njohurive. Ata janë të dy kurioz dhe duan të eksplorojnë ide të reja, të mëdha.

Plus, planeti sundues i Binjakëve është Mërkuri, planeti i komunikimit. Pra, ata janë në gjendje të artikulojnë mendimet madhështore dhe, nganjëherë, abstrakte të partnerit të tyre Shigjetar kur janë në të njëjtën gjatësi vale – që është shpesh.

Shigjetari dhe Binjakët janë të dy shenja të ndryshueshme, ndaj janë shumë të adaptueshëm. Ata mund të shkojnë me rrjedhën e njëri-tjetrit dhe rrjedhën e universit me lehtësi. Edhe me dallimet që mund të kenë, ndryshueshmëria e tyre do t’i sjellë ata në një kompromis.

Të ngjashme