Shenjat e horoskopit që humbet dashurinë dhe i jep fund marrëdhënis

3 muaj më parë

Cila shenjë do ti japë fund lidhjes sepse kuptoi se nuk ka më dashuri?

•Binjakët
Shigjetari është energjia që sundon jetën tuaj romantike.
Këtë muaj Afërdita dhe Mërkuri do kalojnë në këtë shenjë zjarri dhe do të jeni më të vetëdijshëm për gjithçka që keni mbajtur brenda.

Për dy muajt e fundit, yjet ju kanë nxitur të njihni ndjenjat që keni brenda dhe si të jeni më të prekshëm emocionalisht.
Në vend që thjesht të supozoni se ndjenjat tuaja përfundimisht do të qetësohen nëse thjesht i injoroni ato në mënyrën e duhur,tani kur planeti i dashurisë dhe planeti i komunikimit përplasen në shenjën e Shigjetarit që kërkon të vërtetën, është koha që gjithçka të dalë në dritë më në fund.
Ndonjëherë kur e mbani fshehur të vërtetën në marrëdhënien tuaj ndodh kjo sepse tashmë e dini se ajo do të ndryshojë gjithçka.

Ky është një shans për ju që të hiqni dorë nga frika që ju ka penguar të jeni të sinqertë për atë që ndjeni dhe madje edhe atë që dëshironi për jetën tuaj.

Askush nuk dëshiron përfundimisht një ndarje, por nëse ndonjëherë vjen midis së vërtetës dhe varjes mbi diçka, duhet të dini se nuk ia vlen kurrë.
Është thënë se nuk mund t’i ndryshosh njerëzit mundesh vetëm t’i duash vetëm ata, por ndonjëherë kjo dashuri duhet bërë nga larg.

Të ngjashme