Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit që është vetë heroi në historinë e tyre të dashurisë

28 Nëntor, 2023 | 11:30 am

Ne jemi heronjtë në historitë tona të dashurisë, sepse ne shohim vetëm dashurinë si rezultat.

•Dashi

Ju nuk do të largoheni këtë vit pa u ndjerë fitimtar për të paktën NJË gjë, dhe nëse peshoni vlerën e të gjitha gjërave që përbëjnë jetën tuaj tani, do të kuptoni se e vetmja gjë që duket si gjithçka që ofron është potenciali. Është jeta juaj e dashurisë. Ndërsa mund të keni kaq shumë gjëra për ju tani, ju e shihni jetën tuaj romantike si gjënë që duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje. 28 Nëntori 2023 ju sjell kalimin e Venusit në treshen e Hënës dhe ju do ta përdorni këtë fuqi për të hapur portat e dashurisë.

Ju shihni diçka në këtë marrëdhënie që partneri juaj mund të mos e kuptojë ende, dhe do të jetë në këtë ditë që ju do t’i vini në jetë idetë tuaja në mënyrë që ata të kuptojnë se ku po shkoni me gjithë këtë. Ju keni ide të shkëlqyera dhe fantastike në mendje, dhe duke i ndarë ato, ju bëheni disi një frymëzim për këtë person. Ata ‘shohin’ atë që shihni dhe kjo ju lejon të keni shpresë. Kjo do t’ju mundësojë të dini se mund të fitoni rrugën tuaj në zemrën e tyre.

E keni bërë mjaft të qartë: nuk jeni në këtë marrëdhënie për dhimbje apo shtypje. Kjo nuk është një provë dhe ju nuk jeni më kumar me emocionet tuaja. Personi me të cilin jeni i pranishëm është dikush që dëshironi ta quani njeriun tuaj ‘përgjithmonë’ dhe për ta bërë këtë, duhet të jeni të guximshëm dhe trim. Duke iu përmbajtur armëve tuaja, ju do t’i bëni të ditur se rruga juaj është rruga e heroit. A do t’ju shoqërojnë në udhëtimin tuaj? Po, oh po.

Të ngjashme