Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit që do vendosin të falin armiqtë e tyre

28 Korrik, 2022 | 12:22 pm

Falja është hyjnore por kur lëndimi është i madh,falja ndonjëherë bëhet e pamundur për shumë njerëz.
Ama jemi të lumtur që në botë ka ende njerëz të mirë që arrijnë të falin dhe vetë armikun e tyre.
Ju tregojmë shenjat të cilat kanë afër një armik dhe si do të veprojnë ata kundrejt tyre:

1-Dashi
Ka dikë në jetën tuaj që nuk i beson dhe as nuk i keni besuar prej vitesh.
Ata mund të jenë armiku juaj nëse u jepni atyre një shans, por ju kurrë nuk do ta bëni këtë të ndodhë.
Ju i mbani ato sa më larg që të jetë e mundur, por ky person ka zënë vend në mendjen tuaj.
Është sikur të keni rezervuar një dhomë private për ta brenda trurit tuaj dhe sa herë të keni dëshirë të mundoni veten, e vizitoni me këtë kujtim të vjetër.
Nuk është as argëtuese as produktive është thjesht aty, duke zënë vend, dhe ju e keni kaluar aq shumë fazën e pakënaqësisë saqë po filloni të pyesni veten pse mendoni për ta.
Gjatë retrogradit të Jupiterit tek Dashi, do të arrini në përfundimin se është më mirë t’i falni ata dhe të çliroheni nga prangat e tyre, në vend që të mbaheni kot pas tyre.

2-Shigjetari
Ju nuk keni armiq në vetvete por keni kundërshtues.
Njerëz që kanë ndërhyrë dhe kanë rishkruar historinë e jetës suaj me fjalët e tyre të tmerrshme.
Ka njerëz në jetën tuaj që nuk ju kuptojnë dhe nuk do t’ju kuptojnë kurrë,gjë që nënkupton anëtarët e familjes pasi ata janë ata që keni njohur më gjatë.

Në paaftësinë e tyre për t’ju pranuar ashtu siç jeni, ata ose ju kanë folur keq ose ju kanë thënë gënjeshtra për ju të tjerëve për t’ju bërë të dukeni ose më mirë ose më keq se sa jeni ‘në të vërtetë’.
Vetëm ju mund të shkruani narrativën tuaj. Ndërsa jeni të lodhur nga akuzat dhe gënjeshtrat e pafund të thënë nga anëtarët e familjes, ju jeni gjithashtu të vetëdijshëm se sa budallenj janë bërë ata.

Me Jupiterin retrogradë te Dashi, ndiheni edhe më të patrembur se zakonisht.
Kjo do të jetë kur të kuptoni se këta njerëz, familjarë apo jo, nuk janë ata me të cilët dëshironi të keni më shumë lidhje. Dhe kështu do i lini të shkojnë…Përgjithmonë!

Të ngjashme