Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit që do të shfrytëzojë potencialin e saj të panjohur

5 Shtator, 2023 | 1:29 pm

Kjo lloj energjie duket e ashpër në fillim, por ne e dimë se po nxjerrim diçka prej saj, sa herë që “e bën atë gjë”.

Energjia e Saturnit ka tendencë të na tregojë se ku po gabojmë, ose më mirë, çfarë besojmë se janë kufijtë tanë.

Megjithatë, kjo nuk do të thotë se jemi të kufizuar; do të thotë se ne mendojmë se jemi, dhe për këtë arsye, ne veprojmë me një mentalitet të kufizuar.

•Bricjapi

Sheshi i Hënës Saturni është një nga ato tranzit që ju ka në buzë dhe gati për t’u karikuar.

Ju mund të ndiheni sikur në çdo moment të caktuar, diçka e madhe do t’ju vijë në rrugën tuaj.

Dita është 5 shtatori 2023, dhe ndërsa jeni nervoz dhe pak i lëkundur, jeni gjithashtu të mprehtë si një thikë Ginsu kur bëhet fjalë për perceptimin.

Ju e shihni botën rreth jush si një vend të pakëndshëm gjatë hënës në katror të Saturnit, por ju e dini se ju takon juve të ndryshoni perceptimin tuaj, dhe kjo është ajo për të cilën do të punoni sot.

Asgjë nuk ju kalon. Ndërsa kjo do të thotë që ju do të merrni shumë informacione, ju mund ta trajtoni atë.

Ju jeni një procesor i lindur i natyrshëm i informacionit dhe zgjidhja e të gjithave është specialiteti juaj.

Sheshi i Hënës Saturni sjell një element ndërgjegjësimi në jetën tuaj dhe ju mund ta përdorni mirë në këtë ditë, 5 shtator 2023.

Të ngjashme