Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit që do mbesin shtatëzanë në 2022-shin

20 Qershor, 2022 | 1:42 pm

Nëse ju keni vendosur me partnerin tuaj ose dëshironi të bëheni nënë për këtë vit, astrologjia ju jep një përgjigje më të saktë se cilat janë shenjat që do të kenë shanse më të mëdha për të mbetur shtatzënë brenda vitit 2022.

Janë dy shenja favorite dhe jua tregojmë më poshtë.Gjithsesi duhet të kini parasysh se janë parashikime dhe jo fakte ndaj nëse nuk bëni pjesë nuk duhet kurrsesi të mërziteni.

1-Shigjetari
Keni të gjitha mundësitë për të mbetur shtatzënë pasi është diçka që e keni dëshiruar prej kohësh.
Do të jetë një surprizë e vërtetë edhe për ju. 

2-Gaforrja
Do të keni një shans më të mirë për të zgjeruar familjen që aq shumë e adhuroni.Fertiliteti juaj është në ditët e saj më të mira ndaj merre partnerin dhe e dini vetë çfarë duhet të bëni.

Të ngjashme