Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit që do dashuri që nuk mund ta ketë

1 muaj më parë

Ndjenja e zemërimit të shkallës së ulët mund të zgjasë një kohë të gjatë.

•Akrepi

Për shkak se ju me të vërtetë dhe me të vërtetë nuk dëshironi të pranoni që një person i caktuar nuk ka interes për ju në aspektin romantik, më mirë do të pretendoni se ka ende shpresë. Ju nuk dëshironi të përballeni me fakte dhe megjithatë ato fakte duket se depërtojnë deri në shpirtin tuaj dhe sa më shumë përpiqeni të bindni veten se ka ende shpresë që ky person të vijë dhe t’ju dojë … ju e dini më mirë dhe është një realizim i trishtuar, me të vërtetë.

21 janari 2024, ju sjell këtë realizim në shtëpi gjatë Plutonit në Ujor dhe ju bën të kuptoni se keni qenë të sinqertë dhe se jeni përpjekur shumë, por që, oh mirë, jo gjithçka funksionon në dashuri dhe romancë dhe është diçka që duhet ta bëni. me dhe pranoni. Gjatë Plutonit në Ujor, ju ndiheni sikur duhet të ndryshoni kursin; nuk ishe gati të përballeshe me jetën pa personin e ëndrrave të tua, por çfarë mund të bësh kur ai person ka shprehur ZERO interes për ty?

Dashuria që keni dashur nuk po vjen dhe ju e dini këtë. Ju nuk doni ta pranoni akoma. Kështu që ju do t’i jepni vetes disa ditë të tjera injorance të qëllimshme vetëm në mënyrë që të përballeni me faktin se dashuria që dëshironi nuk është e disponueshme për ju dhe as nuk do të jetë kurrë. Epo, bashkohu me klubin, Akrep. Dashuria e pakënaqur është vetëm një pjesë e jetës dhe herët a vonë, të gjithë kemi të paktën NJË. Ju do të jeni në rregull. Thjesht lëre të kalojë.

Të ngjashme