Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit që do bënin gjithçka për ju

29 Prill, 2022 | 11:14 am

1-Bricjapi
Mund të habiteni për bricjapin pasi është një nga shenjat më të ftohta dhe të mbyllura të horoskopit por kjo shenjë di si ti shikojë njerëzit në thellësi dhe kujdeset gjithmonë për ndjenjat e të tjerëve.
Nuk do t’ju linte kurrë vetëm edhe nëse jeni zënë do të vinte t’ju shpëtonte kudo.

2-Dashi
Me një ndjeshmëri ekstreme ata dallohen për delikatesë dhe shpirt fisnik.
Edhe pse shumë impulsivë dhe thonë fjalën e fundit të parët kur vjen puna për t’ju ndihmuar janë gati.Janë perfektë për t’ju dëgjuar dhe dhënë këshilla dhe mos u habisni nëse ndihmojnë edhe një të panjohur.
Atë që e kanë,e kanë!

Të ngjashme