Shenjat e horoskopit , marrëdhënia e të cilës ndryshon më 18 korrik

2 muaj më parë

Tani që muaji i mjaltit ka mbaruar, si të thuash, mund të zbulojmë se rutina e zakonshme, e përditshme me partnerin tonë romantik ka nevojë për diçka të vogël për ta bërë atë emocionuese. Nuk është se kemi nevojë për emocione të pandërprera, por rutinat e jetës së përditshme priren të bëhen rruga drejt monotonisë për të dashuruarit, dhe ky është ndoshta shkaku numër një për mërzinë në marrëdhënie.

•Demi
Nëse dikush është progresiv kur bëhet fjalë për marrëdhënien e tyre romantike, jeni ju, Demi.
Ju e dini se çfarë dëshironi, dhe ndërkohë që shumë herë përfundoni vetëm duke ‘ëndërruar’ për të, në këtë ditë, gjatë sheshit të Merkurit, Jupiterit, do të dëshironi t’i vendosni paratë tuaja atje ku është goja.
Ju dhe partneri juaj keni filluar të bëheni fjalë dhe asnjë veprim, dhe të dy e shihni se po ndodh.
Nuk është mënyra për të arritur qëllimet tuaja dhe ju e dini këtë.
Më 18 korrik 2023, gjatë kalimit të Jupiterit në katrorin e Mërkurit, do të merrni një vendim për të ndaluar bisedën dhe për të filluar veprimin.
Ndryshimi kryesor që ju nevojitet në jetën tuaj, është ai që ju bën të jetoni jetën tuaj, me partnerin tuaj, në krahasim me shikimin që ju kalon pranë.
Ju jeni të gjallë dhe të etur për të filluar udhëtimin tuaj.
Në shenjën tuaj, vendoseni … shko!

Të ngjashme