Kryefjala Logo

Shenjat e horoskopit , marrëdhënia e të cilave përfundon deri me 14 gusht

1 vit më parë

Në datat 2 – 14 gusht 2022, ne do të presim transitin e Venusit.
Ne mund të kuptojmë pse jemi me njerëz të caktuar, dhe për më tepër, pse duhet t’i japim fund lidhjeve që kemi.

Jo gjithçka zgjat përgjithmonë, sidomos marrëdhëniet.
Ndërsa kjo zakonisht sjell dhimbje emocionale, ne që e dimë se duhet t’i japim fund një lidhjeje të rëndësishme,jemi të vetëdijshëm se ky akt është i pashmangshëm.

1-Bricjapi
Marrëdhëniet si puna kanë fillime mes dhe mbarime për ju Bricjap.
Nuk keni pritur asgjë ndryshe, pasi nuk besoni në ‘përgjithmonë’.
Ju kënaqeni me romancën e këtij mendimi poetik, por në të vërtetë nuk pajtoheni personalisht me të.

Ju e keni ndjerë thellësinë e miqësive por ato janë ende thjesht miqësi dhe miqësitë përbëhen nga qeniet njerëzore.
Për ju njerëzit janë me të meta dhe ju nuk e keni problem ta pranoni këtë gjë .

Do të shihni edhe një herë një tjetër miqësi të vijë e të shkojë.
Ju jeni të mësuar në këtë mënyrë.
Ju mund të jeni të ftohtë ose të pakujdesshëm dhe e gjitha vetëm për vetëmbrojtje.

Ju e dini që keni dhënë zemrën tuaj, por gjithashtu e dini se kur është koha për t’u tërhequr do tërhiqeni.
Ky tranzit do të ketë një efekt të fortë tek ju ndërsa pajtoheni me përfundimin e një historie tjetër të bukur dashuria, por të dhimbshme..

2-Demi
Marsi ju ndihmon të kuptoni se të gjitha gjërat duhet të kalojnë.
Ju e keni kaluar atë në kokën tuaj një mijë herë dhe përfundimi i problemit të marrëdhënies suaj është gjithmonë i njëjtë: Ju e doni këtë person, por duhet ta lini të shkojë.
Ndjeni nevojën për tu rritur..vetëm!
Ndonëse kjo mund të tingëllojë e ftohtë është vetëm realiteti i vërtetë i çështjes.

Ju dhe lidhja juaj keni ardhur në fund të linjës dhe nuk ka asnjë arsye që ju të dy të vazhdoni në të njëjtën mënyrë si në të kaluarën.
Ju të dy e kuptoni se ka mbaruar .
Nuk ka nevojë për lamtumirë, është thjesht njohja e një epoke të re që po vjen për të dy..

Të ngjashme