Kryefjala Logo

Shenjat e fshehta që tregojnë se ai është shumë serioz për ju

5 Nëntor, 2023 | 12:26 pm

Pavarësisht se si jeni takuar ,në internet, në një aplikacion takimesh ose përmes miqve – nuk ka asgjë më emocionuese se fillimi i një marrëdhënieje me një dashnor të ri të mrekullueshëm.

Me bollëkun e aplikacioneve për takime (dhe mesazhe të mëvonshme flirte nga shumë njerëz tërheqës), si e dini nëse personi juaj është seriozisht në ju dhe nëse jeni duke shkuar drejt një lidhjeje të vërtetë?

Një gjë që e di me siguri është se nëse duan që ju të jeni i dashuri i tyre, ata do të bëjnë gjithçka që duhet për t’ju njoftuar.

•Ata flasin për të ardhmen.

Ndonëse biseda mund të mos përfshijë blerjet me zile, nëse ata po sugjerojnë gjëra që duan të bëjnë në të ardhmen, si për shembull një fundjavë larg, të shkosh me ta në një koncert, apo edhe të diskutosh qëllimet e marrëdhënieve, ata janë një person që ju sheh sipas tyre.

•Ata duan t’ju shohin të premten dhe të shtunën në mbrëmje.

Kur një person takohet me shumë njerëz të tjerë, ata do të shohin një të premten dhe një tjetër të shtunën për të parë se kush do të renditet përfundimisht më lart në shkallën e vlerësimit.

Nëse ata duan t’ju shohin disa ditë rresht, duke përfshirë të dyja netët e fundjavës, kjo është një shenjë se ju jeni ndoshta i vetmi i tyre.

•Ata janë të gatshëm ta marrin atë ngadalë.

Nëse i dashuri juaj mendon afatgjatë, ata nuk do t’ju bëjnë presion për të nxituar një angazhim. Një person do të presë për aq kohë sa duhet për gruan e duhur, për sa kohë që ata marrin sinjalin se po shkoni në drejtimin e duhur.

•Ata duan të përqafohen në shtrat.

Kur i dashuri juaj dëshiron të ndihet seksi pranë jush, kjo nuk do të thotë se ata duan vetëm të kenë një fantazi. Kalimi i natës mbështjellë në krahët e tyre mund të jetë përbërësi i përsosur për një marrëdhënie dashurie që ecën përpara.

•Të telefonojnë për të thënë natën e mirë.

Edhe nëse nuk mund të jeni në krahët e tyre, ata duan të dëgjojnë zërin tuaj para se të bien në gjumë gjatë natës, atëherë ata po lidhen me ju dhe po lidhen. Nëse ky ritual është pjesë e regjimit të tyre, ata po ju bëjnë të ditur se duan që ju të jeni e dashuri e tyre.

Të ngjashme