Kryefjala Logo

Shenjat delikate që dikush do t’ju tradhtojë së shpejti

5 muaj më parë

Në disa kompani për të cilat kam punuar, goditja me thikë dhe tradhtia ishin mënyra për të ecur përpara për shumë njerëz.

Si duket maskimi? Mund të ketë disa fytyra. Kjo perfshin:

E dashura që vazhdon të akuzojë djalin se e tradhton. Psst. Ajo po mashtron. Projeksioni është një nga format më të zakonshme të maskimit.
Bashkëpunëtori që dikur ishte i shoqërueshëm, por papritmas pushon në praninë tuaj. Ata e dinë se diçka po ndodh, por nuk do t’ju thonë.
Bashkëpunëtori që dikur ishte i keq me ty, por befas është i këndshëm. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse personi ka arsye të dëshirojë t’ju lëndojë, siç është xhelozia.
Shoku, fjalimi i të cilit bëhet papritmas i mbytur dhe i rrëgjuar. Këtë e vërej shumë me njerëzit që kanë frikë nga përballja. Ata mund të bëjnë vërejtje të vogla, të kenë përgjigje me një fjalë ose thjesht të bëjnë komente pa rrugëdalje ku nuk ka përgjigje të vërtetë që mund të jepni.

Ju keni atë ndjenjën e fundosjes në gropën e stomakut tuaj

A e dini se “ndjenja juaj e zorrëve” në të vërtetë vjen nga zorrët tuaja? Betohem!

Dhe është gjithashtu një gjë që na është sjellë përmes mrekullisë së evolucionit – është atje për të na mbajtur gjallë.

Nëse filloni të ndiheni sikur diçka nuk është në rregull, mund të jetë mënyra juaj e zorrëve për t’ju thënë të keni kujdes. Kjo është diçka që duhet t’i besoni, veçanërisht nëse është një ndjenjë që nuk mund ta tundni.

Nënndërgjegjja juaj po ju thotë se jo gjithçka është ashtu siç duket. Besimi në intuitën tuaj është një veprim i zgjuar këto ditë, veçanërisht kur bëhet fjalë për situata që mund të ndikojnë vërtet tek ju.

Të ngjashme