Kryefjala Logo

Shenjat delikate që babai juaj e urren bashkëshortin tuaj

5 muaj më parë

Ai është njeriu i ëndrrave tuaja, por dikush nuk është dakord : babai juaj!
Nuk është argëtuese kur babai yt nuk e miraton lidhjen tënde dhe ndonjëherë është më e vështirë sepse babi më i dashur nuk do ta pranojë plotësisht se nuk e pëlqen atë.

•Ai haptazi dëshiron që të martohesh me dikë të së njëjtës fe

A donte babai juaj hebre që ju të martoheni me hebre?
Nëse dolët kundër dëshirës së babait tuaj dhe u martuat me dikë që nuk i përshtatej “burrit të duhur” të tij, ai mund ta urrejë burrin tuaj.

•Ai e injoron burrin tuaj
A e injoron babai yt bashkëshortin tënd apo është më delikat, duke shmangur bisedat kur janë në të njëjtën dhomë së bashku? Ai po e shmang atë për një arsye dhe jo të mirë.

•Asgjë nuk është aq e mirë sa duhet për babin tuaj

A ndihmon ndonjëherë burri juaj në shtëpinë e prindërve tuaj? A gjen babai juaj të meta në “ndihmën” e dashurisë suaj? A vihet vazhdimisht në pikëpyetje mjeshtëria e partnerit tuaj “punëtor”? A i vë në dukje babai juaj këto çështje të supozuara me burrin tuaj? A gjen faj babai juaj në ndonjë gjë që bën partneri juaj? Babai juaj nuk e pëlqen atë dhe nuk mund të shqetësohet të shohë të mirën tek ai.

•Ai favorizon bashkëshorten e vëllait tuaj

Nëse jeni martuar ose partnerë me vëllezër e motra, a shkon babai juaj te partnerët e vëllezërve dhe motrave gjatë pushimeve? A duket se ka shumë për të thënë dhe bërë me të dashurin e ri të motrës suaj, por nuk arrin të tregojë të njëjtën përpjekje për të dashurën tuaj? Sinqerisht, ai e preferon atë ndaj të fejuarit tuaj.

•Ai mendon se ju mund të bëni më mirë

Nëse keni një debat me bashkëshortin tuaj dhe babait tuaj disi e kupton këtë, a ju kujton ai sesi i dashuri juaj i vjetër ishte shumë më i këndshëm apo thotë: “Mund të bësh më mirë”? Nëse përgjigja është po, ai beson se ju mund të bëni shumë më mirë dhe ndoshta ai ka të drejtë. Përgjigjen e dini vetëm ju.

Të ngjashme