Kryefjala Logo

Shenja të vështira për t’u kuptuar se marrëdhënia juaj nuk ka të ardhme

15 Shtator, 2022 | 12:40 pm

Shumica e marrëdhënieve janë të ndërlikuara.
Ne investojmë kohën, energjinë dhe shpresat tona në diçka që ka qenë e dënuar para se të fillonte.
Ne mendojmë se sa më shumë të bëjmë, aq më të mira do të jenë shanset tona për të pasur një marrëdhënie të vërtetë. Shenjat janë shpesh të qarta por kjo nuk do të thotë që ne zgjedhim t’i shohim ato menjëherë sidomos kur jemi marrëzisht të dashuruar me personin tjetër.

1-Ato ju bëjnë të ndiheni të pasigurt për veten dhe lidhjen tuaj me ta:
Ju nuk mund të dalloni nëse ata janë të sinqertë me ju apo jo dhe kjo po ju ha nga brenda.
Ju pyesni veten se çfarë do të thoni për ta dhe ku përshtateni në jetën e tyre.
Ndiheni sikur jeni personazh dytësor në historinë e tyre.
Sikur ju jeni një opsion në vend të një prioriteti.
Shumicën e kohës nuk e dini nëse ata ju duan apo e duan vëmendjen që po i kushtoni.

2-Jeni i vetmi që përpiqeni ta bëni lidhjen të funksionojë
Jeni ju që bëni planet dhe janë ata që i anulojnë ato.
Ju jeni ai që po përpiqeni ta bëni atë të funksionojë,që mbani kontakte,që i ftoni ata jashtë me miqtë tuaj dhe sugjeroni ide për takime.
Ju ndryshoni orarin tuaj për t’i parë por ata nuk do bënin të njëjtën gjë.
Kur grindeni, jeni gjithmonë ai që kërkon falje i pari.
Je i vetmi që po bën sakrificën, je i vetmi që bën kompromis.

3-Lidhja që ndani është më shumë fizike sesa emocionale
Lidhja juaj fizike është padyshim e shkëlqyer,ju keni kimi të përkryer dhe tërheqja që keni për njëri-tjetrin vazhdon të bëhet më e fortë.
Duket sikur kaloni më shumë mirë fizikisht sesa emocionalisht.
Ata janë të gatshëm kur bëhet fjalë për plotësimin e nevojave tuaja fizike, por kur bëhet fjalë për të pasur biseda të thella dhe për t’u marrë me gjëra reale ata mbyllen dhe ju largojnë.
Ata nuk ju kanë thënë se kanë ndjenja të forta për ju.

4-Ata ju japin sinjale të përziera
Një ditë ju jeni i vetmi për ta dhe në tjetrën, ju ndiheni sikur po konkurroni për zemrën e tyre.
Ju japin shenja se do të përfundoni së bashku por koha nuk është i duhuri për momentin.
Ju japin shpresë të rreme se janë në gjendje t’ju japin atë që ju nevojitet dhe ju thonë të gjitha gjërat që doni të dëgjoni, por gjithmonë nuk arrijnë t’i vërtetojnë.

5-Marrëdhënia është herë e ndezur dhe herë e fikur
Marrëdhënia juaj pothuajse nuk është absolutisht e qëndrueshme.
Një ditë ju jeni të dashuruar dhe gjithçka është magjike dhe shumicën e ditëveështë një ferr!
Heshtje e dhimbshme, argumente të vazhdueshme dhe energji toksike.
Ju kaloni javë dhe ndoshta muaj pa folur derisa një ditë, ju jeni kthyer në jetën e njëri-tjetrit sikur asgjë të mos kishte ndodhur.
Ju jeni përpjekur ta bëni atë të funksionojë por nuk po e realizoni kurrë.
Nuk je ti,thjesht nuk është gjëja e duhur për ty..

Të ngjashme