Kryefjala Logo

Shenja të qarta të tërheqjes së ndërsjelltë mes dy njerëzve

1 Shtator, 2022 | 12:43 pm

Nëse po i kushtoni vëmendje sinjaleve verbale dhe fizike, mund të merrni shumë më lehtë një kuptim më të mirë nëse keni tërheqje të dy edhe kur thjesht i dërgoni mesazhe njëri-tjetrit.
•Biseda rrjedh lehtësisht dhe të dy jeni vërtet të interesuar të mësoni për njëri tjetrin:
Nëse biseda nuk është e njëanshme dhe nuk jeni i vetmi person që bën pyetje kjo është një shenjë e mirë.

Sipas ekspertëve reciprociteti në marrëdhënie është i vlefshëm në marrëdhëniet intime.
Nëse ata tërhiqen nga ju ata do të duan të dinë më shumë për ju dhe do t’ju bëjnë pyetje.

•Nuk mund të ndaloni së shikuari njëri-tjetrin në sy
Tërheqja e ndërsjelltë ka të bëjë me kiminë , e cila shpesh shënohet nga kontakti i zgjatur me sy.
Ju të dy mund të shikoni njëri-tjetrin, pastaj dhe ndërsa filloni të ndjeheni më të qetë me njëri-tjetrin, kontakti me sy është edhe më intensiv.

•Jeni të tërhequr nga aroma e njëri-tjetrit
Ka diçka në aromën e një personi që mund të na bëjë edhe më të tërhequr nga ai.
Ju mund ta dalloni këtë nëse ai ose ajo tregon se keni erë të këndshme ose nëse nuk kanë frikë të afrohen më shumë me ju sepse ju keni erë të mirë për ta.
Ju i ‘kapni’ duke u përpjekur t’ju zënë nga qafa kur ndodheni afër njëri-tjetrit ose nëse ai ose ajo tregon se u pëlqen mënyra se si nuhat parfumi juaj.

•Ju ruani njëri-tjetrin.
Nuk ka asgjë që shpreh tërheqjen e ndërsjellë dhe thotë qartë sesa të ruash dhe të kujdesesh për personin tjetër.
Ky është një rregull i pamohueshëm i tërheqjes sepse kjo do të thotë se ai nuk tërhiqet vetëm nga fytyra juaj, por nga i gjithë trupi juaj dhe qënia juaj.

Të ngjashme