Kryefjala Logo

Shenja të ashpra që tregojnë se ai nuk është njeriu me të cilin duhet të martohesh

2 muaj më parë

Nëse jeni në një lidhje, do të keni disa ulje dhe ngritje, si çdo çift mesatar, por gjithashtu mund të keni ndjenjën nëse personi me të cilin jeni mund të jetë apo jo një partner i mundshëm i jetës, bazuar në mbi ngjashmëritë dhe përputhshmërinë e përgjithshme në marrëdhënie.

Fatkeqësisht, ndonjëherë nuk duhet të jesh me dikë për martesë, edhe nëse marrëdhënia është fantastike, bazuar vetëm në disa çështje afatgjata që mund të parashikosh në rrugë.

A duhet të martohem? Këtu janë disa shenja paralajmëruese që ju nuk jeni të destinuar të vendosni një unazë në gisht për personin me të cilin jeni:

•Po i lutesh partnerit të martohet me ty

Nuk duhet të jetë aq e vështirë që partneri juaj të dëshirojë të martohet me ju. Ju duhet të jeni në të njëjtën faqe. “Kam njohur shumë çifte që janë martuar dhe kjo është shtyrë totalisht nga njëri partner, ndërsa tjetri ndihej i zvarritur”, tha një psikolog martesash. “Kjo është një recetë për fatkeqësi eventuale, sepse zemra e partnerit nuk është në të.”

•Ju dëshironi të “rregulloni” partnerin tuaj

Nëse po mendoni se koha do t’ju lejojë t’i ndryshoni ato, e keni gabim. Njerëzit janë njerëz dhe partneri juaj nuk do të shndërrohet në dikë tjetër thjesht duke thënë “po”. “Shumë njerëz martohen duke pritur se kjo do të ndryshojë partnerin e tyre. Nëse partneri juaj është lojtar para martesës, ata do të jenë pas martesës. Nëse partneri juaj është dramatik dhe grindet me ju gjatë gjithë ditës para martesës, ata do të jenë të njëjtë pas martesës.”

Martesa rrallë “rregullon” dikë dhe nëse dëshiron të martohesh dhe të kesh këtë rezultat, mos u marto!

•Jeni më të emocionuar për dasmën sesa një jetë bashkë

Nëse jeni duke kërkuar për një dasmë përrallore, por që nuk shitet tek partneri, është padyshim një flamur i kuq. “Martesa ka të bëjë me angazhimin ndaj një personi, që përfshin shumë sakrifica dhe detyrime (përfshirë ato ligjore). Nëse ju jeni më shumë në idenë e një dasme të madhe dhe një dasme me miqtë sesa të martoheni me personin me të cilin jeni, atëherë unë sugjeroj thjesht të organizoni një festë të madhe dhe t’i shpëtoni vetes dhimbjen e një divorci eventual, “

Të ngjashme