Kryefjala Logo

Shenja që mund të ndihet e bezdisur nga horoskopi i tyre dhe Saturni

4 Nëntor, 2023 | 12:22 pm

Ndërsa Saturni aktualisht po shkon drejtpërdrejt pas koncertit të tij retrograde, ne jemi mirënjohës për praninë e tij pozitive, pasi ka peshq më të mëdhenj për të skuqur në këtë ditë.

Po flasim për ndikimin çuditërisht të bezdisshëm të katrorit të hënës, Jupiterit. Duket sikur Jupiteri i vjetër gjigant nuk donte të vinte i dyti në ditën e madhe të Saturnit.

•Dashi

Ndonëse sot nuk është dita më e keqe që ekziston për ju, ajo që do t’ju shqetësojë sot është fakti që gjatë kalimit të hënës në katrorin e Jupiterit, duket se nuk mund të bëni askënd të pajtohet me idetë tuaja.

Dhe idetë tuaja janë shumë, shumë të mira. Ju mund të keni vendosur diçka në mendjen tuaj që mendoni se do të jetë e dobishme për të tjerët. Megjithatë, sapo të paraqisni idetë tuaja, ata ose do t’i refuzojnë ato ose do të dalin me idenë e tyre – një ide që nuk ju duket e shkëlqyeshme.

Më 4 nëntor 2023, ju do të ndjeni praninë e Jupiterit në katrorin e Hënës në formën e dëshirës për të bërë mirë, ndërsa nuk gjeni asnjë rrugë që pranon mirësinë tuaj. Kjo mund të rezultojë që të jeni të frustruar apo edhe të zemëruar. Gjëja e fundit me të cilën dëshironi të merreni sot është zemërimi, veçanërisht sepse besoni se qëllimet tuaja janë shumë të mira. Ju nuk mund ta kuptoni se si dikush me qëllime të mira mund të jetë kaq keq i lehtësuar. Megjithatë, ja ku jeni, varni karremin dhe askush nuk kafshon.

Përpara se ta merrni këtë në rrugën e gabuar, kuptoni se vërtet po përpiqeni të bëni më të mirën dhe se, megjithëse nuk ndiheni të vlerësuar për shkëlqimin dhe mendimin tuaj të madh, është thjesht se tranziti është në rrugën tuaj. Çfarë nuk funksionon sot? Dashi nesër mund të punojë dy herë. Duhet të qëndroni në rrugën e duhur dhe të mos lejoni që dita t’ju shkojë. Ajo që kërkohet nga ju në këtë ditë është të mos përfshiheni emocionalisht. Mbajeni “të gjithë biznesin” nëse është e mundur.

Të ngjashme