Kryefjala Logo

Shenja që ka të ngjarë të përjetojë horoskopin më të mirë në javën e parë të nëntorit

30 Tetor, 2023 | 12:40 pm

Energjia e kësaj jave midis 30 tetorit – 5 nëntor 2023, është vërtet e shkëlqyer! Sidomos për t’u angazhuar me njerëzit që kanë më shumë rëndësi për ju dhe të mbushin zemrën me gëzim.

•Bricjapi

Bricjap, aftësitë tuaja manifestuese po arrijnë kulmin në këtë kohë.

Kjo javë nuk do të jetë ndryshe! Pra, nëse nuk keni përfituar nga kjo kthesë e fatit për të sjellë në jetë dëshirat tuaja më të thella, çfarë prisni? Qirinjtë, gurët e çmuar gjysmë të çmuar dhe madje edhe zjarret do t’ju ndihmojnë shumë në këtë drejtim.

Vetëm sigurohuni që ta kanalizoni këtë energji në qëllime që qëndrojnë për të mirën tuaj më të lartë, ose mund të pendoheni për marrëzinë tuaj rinore kur autobusi ecën përpara, duke ju lënë gjëra dhe lidhje që në fakt nuk i dëshironi.

Me Jupiterin retrogradë te Demi dhe Venusin në Virgjëreshë që shfaqen si dashamirës tuaj astrologjikë këtë javë, ju kërkohet t’i kushtoni vëmendje detajeve të vogla, të cilat shpesh ua delegoni vartësve tuaj ose ua lini eprorëve. Mësimet dhe epifanitë do t’ju gjejnë në rrugë të tilla.

Ju madje mund të kuptoni diçka të rëndësishme që ju çon në një pikë kthese në jetën tuaj … për mirë.

Gjithashtu, do të përfitoni nga të folurit e mendimit tuaj këtë javë sa më qartë që të mundeni.

Vetëm sigurohuni që t’i qaseni bisedave dhe komunikimeve tuaja me një prekje dhembshurie, në mënyrë që të mund ta kuptoni më lehtë pikën tuaj.

Marrja e klasave të komunikimit mund të jetë e mirë edhe për disa prej jush.

Të ngjashme