Kryefjala Logo

Shenja me më shumë fat në dashuri për muajin tetor

1 Tetor, 2023 | 2:46 pm

Nëse mund ta bëni tetorin të funksionojë për ju në lidhje me dashurinë dhe romancën, ju lutemi ndani sekretin tuaj, pasi ky muaj do të na paraqesë disa tranzicione sfiduese.

•Akrepi

Ju keni energjinë Lilith në xhepin tuaj të pasmë, kështu që kur ky trup qiellor kalon në mënyra të shumta që do të bëjë gjatë tetorit 2023, ju jeni gati dhe të gatshëm ta përdorni atë në të mirën tuaj.

Afërdita punon për t’ju ndihmuar të lëvizni me hir gjatë kësaj kohe dhe do të zbuloni se aftësia juaj për të marrë vendimin e duhur është në vend dhe funksionon veçanërisht mirë në jetën tuaj të dashurisë.

Ju e ndjeni vapën e tetorit në mënyra që të tjerët nuk e ndjejnë.

Ju pëlqen ana e errët e gjërave dhe jeni të entuziazmuar nga një partner që i pëlqen e njëjta gjë.

Ditëlindja juaj po afron, duke ju sjellë një ndjenjë fuqie që do të vini.

Ju e përdorni atë fuqi për të tërhequr dhe joshur. Ju jeni në elementin tuaj tani dhe do të shihni një shembull të jashtëzakonshëm të fuqisë suaj gjatë Hënës së Plotë në Akrep më 28 tetor 2023

Të ngjashme