Kryefjala Logo

Shenja me horoskopin më të bukur javor

24 Shtator, 2023 | 12:53 pm

Energjia e kësaj jave është e përkryer për t’i dhënë krahë imagjinatës suaj dhe për të lënë të manifestohen dëshirat e zemrës suaj.

Sigurisht, vetëm një shenje do të përfitojë më shumë nga kjo energji këtë javë, por kjo nuk do të thotë se kozmosit nuk i ka mbetur asgjë për ne të tjerët.

•Bricjapi

Kushtojini vëmendje financave tuaja këtë javë, Bricjap.

Energjia po lulëzon në këtë fushë të jetës suaj dhe ju do të përfitoni duke e përfituar shpejt. Nëse kjo është përmes investimeve apo kursimeve të kujdesshme varet nga ju. Vetëm sigurohuni që të llogaritni gabimet që keni bërë në të kaluarën pasi Jupiteri retrograd do t’ju testojë me të njëjtën gjë në këtë kohë.

Fillimi i javës do të jetë më me fat për ju me Hënën kalimtare që udhëton përmes Ujorit, e ndjekur nga Dielli në Peshore që ndriçon rrugën përpara. Vetëm mbani në mend se Plutoni është ende në shtëpinë tuaj. Pra, përfshirja në marrëveshje anësore të dyshimta do të çojë në fatkeqësi. Qëndroni në shtigjet e provuara dhe të sprovuara dhe nuk do t’i jepni bekimet tuaja dikujt tjetër.

Disa prej jush do të përfitojnë nga kalimi i kohës cilësore me vëllezërit e motrat këtë javë. Mësimet e jetës ju presin përmes atyre bisedave dhe aventurave. Nëse vëllezërit e motrat tuaja kanë fëmijë, energjia do t’ju bekojë më shumë kur i përfshini fëmijët në aventurat e lidhjes.

Të ngjashme