Shenja me horoskopë ‘çuditërisht të fuqishëm’

6 muaj më parë

Hëna e Re e fuqishme e Dashit hap dyert për ëndrrat më të egra të çdo shenje të horoskopit të martën, veçanërisht duke prekur Dashin, Shigjetarin dhe Peshqit.

Por njëra nga këto në veçanti:

•Shigjetari

Ndërsa dihet se kjo është një hënë e fuqishme për shenjat kardinale, ato shenja të ndryshueshme, veçanërisht ato me planetë në shkallët fundore, do të kenë një përvojë transformuese me këtë Hënë të Re në Dash.

Si një shenjë e adaptueshme e horoskopit , kjo Hënë ofron një mësim të fuqishëm se si e përjetoni jetën.

Dashi sundon shtëpinë tuaj të pestë, sektorin e grafikut tuaj që rregullon kënaqësinë, kreativitetin, gëzimin, vetë-shprehjen, martesën dhe madje edhe fëmijët.

Me Jupiterin që është zhvendosur në këtë shenjë të horoskopit në fund të vitit të kaluar dhe steliumin që ndodhi këtu muajin e kaluar, tashmë është një zonë ku ju jeni fokusuar.

Nën këtë hënë, do të arrini në një kuptim më të thellë se si nevoja juaj e tejkaluar për miratim nga të tjerët ka formësuar shumë nga zgjedhjet që keni bërë në vend që t’i keni ato autentike për veten tuaj.

Ju mund ta përdorni energjinë e Mërkurit për të mbrojtur gëzimin tuaj dhe të jeni më të prirur për t’u shfaqur me guxim, duke deklaruar të vërtetën tuaj me këmbëngulje dhe guxim.

Duke filluar një kapitull krejt të ri që nuk është i mbështjellë me miratimin e të tjerëve, do të zbuloni se krijimi i jetës që vërtet e doni mund të mos jetë aspak sfiduese.

Të ngjashme