Shenja me horoskop të vështirë më 1 gusht, gjatë Merkurit përballë Saturnit

2 muaj më parë

Nga njëra anë, tranziti i sotëm, Mërkuri përballë Saturnit, na sjell dobi. Mund të pastrojë disa nga rrjetat e mirimangave që kanë ngjeshur mendimet tona, duke na lejuar të zbulojmë disa nga realizimet më të errëta brenda jetës sonë. Nga ana tjetër, ato realizime të errëta mund të sjellin dhimbje.

•Binjakët

Ju pëlqen ideja e ‘muajit të ri’, por që të ndiheni sikur kjo mund të zbatohet për ju, duhet të bëni pak zhytje thellë në shpirtin tuaj për të arritur në atë vend zbulimi. Ajo që ju sjell 1 gushti 2023 është një përvjetor i llojit dhe mund të mos jetë diçka që dëshironi ta shikoni, pasi kjo ditë ju ka sjellë gjithmonë pikëllim. Mund të jetë muaji gusht që ju rrëzon, por gjatë kalimit të Mërkurit përballë Saturnit, do të shihni se varet vërtet nga ju nëse kjo ditë ka fuqi mbi ju.

Gjithmonë ke humbur në kujtesë dhe e di. Ju nuk dëshironi ta jetoni jetën tuaj të lidhur me një lëvizje të keqe që keni bërë shumë kohë më parë, por nuk mund të mos e mendoni veten në një gati-gati hutim në këtë ditë. Ju nuk do ta bëni këtë për pjesën tjetër të jetës tuaj, Binjakë. Koha për dhimbje mund të jetë këtu tani, por nuk do të zgjasë.

Të ngjashme