Shenja më e dashur dhe më e ftohtë e horoskopit

3 muaj më parë

Disa njerëz janë shumë të dashur dhe nuk mund të jetojnë pa prekje fizike dhe shprehi dashurie.
Pastaj, ka nga ata që tërhiqen nga ideja e një marrëdhënieje të prekshme.

Sipas astrologjisë, shenja juaj e horoskopit mund të jetë prapa ndjenjave tuaja ndaj dashurisë.
Cila është më e dashura dhe më e ftohta?

E dashura:Gaforrja
Gaforrja është shenja më e dashur e horo .
Kjo shenjë është shumë në harmoni me njerëzit që duan dhe ata e bëjnë detyrën e tyre të dinë se kur mund t’u tregojnë njerëzve pak dashuri kur është më e nevojshme.
Të qenit një shenjë kaq intuitive i ndihmon ata të dinë saktësisht se kur partneri i tyre ka nevojë për kujdes emocional ose fizik. Për ta, të qenit i dashur është një mënyrë më e mirë për të provuar ndjenjat e tyre duke përdorur më shumë se fjalë.

Gaforrja është gjithashtu një nga shenjat më romantike të horoskopit në astrologji. Jo vetëm kaq, por janë edhe shumë kreativë,atyre nuk u pëlqen të përdorin dy herë të njëjtën teknikë kur janë romantikë, kështu që ju jeni gjithmonë në një surprizë.

Për më tepër, ata janë adhurues të mëdhenj të shfaqjes së dashurisë ,qoftë kjo do të thotë të mbahen për dore, të puthen në publik, apo thjesht të ulen pranë teje në divan dhe thuajse mund të garantosh se ata do të të tregojnë gjithmonë dashuri sa herë që të jeni bashkë.

Më e ftohta:Ujori
Ujori priret të largohet nga shprehja emocionale, që do të thotë se çdo gjë që edhe nga larg ndihet sikur të heqë kujdesin e tyre dhe të flasin për ndjenjat e tyre është një ndalim absolut.
Ata priren të përqendrohen më shumë tek vetja dhe qëllimet e tyre në jetë sesa të përpiqen t’i lënë vend dikujt tjetër.

Ujori është një nga shenjat më të shkëputura dhe më të ruajtura.
Ata priren t’i mbajnë ndjenjat e tyre të vërteta nën vete, nëse nuk e dinë me të vërtetë se nuk do t’i tallni ose nuk do t’i bëni të ndihen të çuditshëm për llojin e personit që janë.
Ujori do të preferonte t’i mbante njerëzit afër krahëve derisa të mund të besojnë plotësisht në vend që të rrezikojnë të duken të dëshpëruar për të treguar dashuri.

Të ngjashme