Kryefjala Logo

Shenja, marrëdhënia e të cilës përmirësohet këtë javë kur Venusi hyn në Virgjëreshë

2 Tetor, 2023 | 12:44 pm

Përkuluni përsëri në hapësirën e zemrës suaj, thithni shërimin që keni kaluar dhe lëreni veten të dilni në anën tjetër, më të mençur.

Ky është një moment kyç për marrëdhënien tuaj, pasi keni kaluar fazën e mësimit dhe tani duhet të vendosni nëse jeni gati të mirëprisni llojin e dashurisë që keni merituar gjithmonë.

•Peshqit

Jeta juaj romantike do të bëhet mjaft aktive ndërsa Venusi do të kalojë në Virgjëreshë, sundimtare e marrëdhënieve tuaja romantike. Më shumë sesa thjesht sjellja e kërkuesve ose mundësive të reja brenda një marrëdhënieje ekzistuese, ajo vjen me sfidën e të dashuruarit më mirë se kurrë më parë.

Është një gjë të hysh në një marrëdhënie të re, por nëse po përsërit vetëm ciklin e plagëve ose kushtëzimit, do të përfundojë si gjithë të tjerët. Të bësh gjërat ndryshe fillon brenda vetes për të nderuar gjithçka që ke mësuar.

Që kur Venusi filloi udhëtimin e saj në Luan në qershor 2023, ju keni parë që fokusi të zhvendoset në marrjen e vendimeve më të shëndetshme në dashuri. Kjo mund të ketë përfshirë gjithashtu shërimin nga një thyerje zemre e kaluar ose thjesht shërimin brenda vetes nga të menduarit se dashuria supozohej të shkaktonte ndonjëherë dhimbje.

Ndërsa e keni kaluar këtë kohë shërimi në dashuri, keni mësuar më shumë për atë që ju nevojitet nga një marrëdhënie romantike për t’u ndjerë si vetvetja juaj më e mirë. Pavarësisht nëse kjo është siguria, qetësia e mendjes, qëndrueshmëria apo përkujtimi i butë se nuk jeni kurrë vetëm, kjo fazë ju ka përgatitur për të marrë vendime të reja në jetën tuaj romantike.

Ndonjëherë, ajo mund të shërohet së bashku në marrëdhëniet ekzistuese dhe të ketë një fillim të ri të ri. Nëse ky është vendi ku jeni tani, avokoni për nevojat tuaja dhe praktikoni kufij të shëndetshëm. Kufijtë nuk përbëhen domosdoshmërisht me mure guri ose tela me gjemba, por ndonjëherë thjesht butësi ndërsa deklaroni se jeni të denjë për t’u trajtuar në mënyrë të shenjtë. Duke përqafuar mësimet tuaja dhe duke nisur një fillim të ri për marrëdhënien tuaj, ju mund të ndryshoni plotësisht rrjedhën e lidhjes suaj.

Ndërsa është gjithmonë e mundur të keni një fillim të ri në një marrëdhënie ekzistuese, me Venusin në Virgjëreshë, mund të tërhiqeni më shumë drejt fillimit të ri me një partner krejtësisht të ndryshëm. Shpesh mund të jetë sfiduese të kaloni nëpër faza të veçanta të rritjes brenda marrëdhënies suaj dhe të jeni në gjendje të përmbushni çdo version me dashuri dhe pranim. Mos kini frikë të hapeni ndaj dashurisë së re, sepse mënyra se si do të krijonit dhe do të nxisnit një marrëdhënie është krejtësisht ndryshe tani me shërimin tuaj të fundit.

Sado që jeni romantikët e horoskopit , keni mësuar gjithashtu se keni nevojë për dashuri për të qenë të shëndetshëm dhe të bazuar. Kjo do të transformojë jetën tuaj romantike pasi nuk mbani më syze ngjyrë rozë në lidhje me marrëdhënien tuaj. Në vend të kësaj, e shihni, gjëja më romantike që partneri juaj mund të bëjë është të komunikojë hapur dhe të ndjekë fjalët e tij. Besoni vetes për të marrë dashurinë që keni merituar gjithmonë dhe partneri juaj do të shfaqet në të gjitha mënyrat e nevojshme.

Të ngjashme