Kryefjala Logo

Shenja kineze me shumë fat në dashuri!

3 muaj më parë

•Majmuni

(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Majmun, energjia rreth jetës suaj të dashurisë është vërtet e fortë këtë javë. Nëse jeni në një lidhje, jeni duke u nxitur të mos stresoheni për të ardhmen deri në atë pikë sa të sëmureni. Universi ju ka marrë shpinën dhe po hap rrugën për ju dhe partnerin tuaj. Përqendrohuni në qëllimet e përgjithshme që të dy keni për marrëdhënien tuaj dhe më pas jini të hapur ndaj magjisë së fatit për t’i thurur ato ëndrra në jetë.

Nëse jeni beqarë, ju kërkohet të bëni durim tani. Energjia e kësaj jave është në favorin tuaj, por është duke theksuar aktivitetet e kujdesit për veten në vend që të kërkoni në mënyrë aktive një marrëdhënie të re ose dashuri romantike. Në fund të fundit, kur shkëlqeni nga brenda, jeta juaj jashtë reflekton të njëjtën gjë. Besojini procesit sepse është një hap drejt gjetjes së atij për ju.

Të ngjashme