Kryefjala Logo

Shenja kineze e horoskopit me shumë fat në dashuri

19 Nëntor, 2023 | 2:29 pm

Dashuria e shëndetshme do të mbushë shpirtin e tyre.

•Gjarpri

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Gjarpër, fati juaj në dashuri këtë javë është vërtet i fortë. Ajo është e rrënjosur në aftësitë tuaja të manifestimit. Ndaj, nëse jeni beqar, mos u çuditni nëse gjërat që i thoni me zë të lartë ju realizohen papritur në jetën tuaj të dashurisë. Ju, sigurisht, mund ta drejtoni këtë energji me një ritual dashurie. Kjo do të parandalojë shfaqjet e pendimit. Për ta bërë këtë, shkruani cilësitë që dëshironi te një partner në një faqe dhe më pas digjni një qiri rozë sipër saj. Kjo do t’ju ndihmojë të thërrisni shpirtin tuaj binjak.

Nëse jeni në një lidhje, fati juaj në dashuri është i rrënjosur në detaje. Në vend të gjesteve madhështore, shkoni për ndërveprime më domethënëse që lënë një ndikim si tek ju ashtu edhe tek partneri juaj. Kjo do të thotë se nëse doni të trajtoni të dashurin tuaj me një buqetë, zbuloni se cila është lulja e tyre e preferuar dhe më pas shkoni që andej. E njëjta gjë vlen edhe për idetë e takimeve që keni krijuar ose për mënyrën se si u shprehni dashurinë tuaj atyre.

Të ngjashme