Kryefjala Logo

Shenja kineze e horoskopit me më shumë fat në javën e re

17 Shtator, 2023 | 1:38 pm

“Mos e zbehni shkëlqimin tuaj sepse keni frikë nga një figurë autoriteti. Drita juaj do t’ju çojë drejt asaj që është e vërtetë.”

•Gjarpri: Fat në mësimet e jetës

Gjarpër, fati juaj këtë javë është pak i çuditshëm, por ju jeni ende në listën e fatit sepse një ndryshim në perspektivë do t’ju ndihmojë të shfrytëzoni fuqinë e fatit tuaj të mirë në këtë kohë.

E gjitha lidhet me përvojat tuaja të këqija në të kaluarën.

Askush nuk ju kërkon të falni aktorët dhe abuzuesit e këqij ose të merrni pilulën blu dhe të bëheni deluzional.

Nëse shikoni këto përvoja të pakëndshme, do të nxirrni mësime të vlefshme prej tyre që do t’ju kthejnë fatin në kohët e tanishme.

Do të mbrojë shumë prej jush nga përsëritja e të njëjtit gabim, veçanërisht në një situatë romantike.

Për të tjerët, papritmas do të kuptoni se keni dështuar në të kaluarën sepse keni pranuar këshilla të këqija.

Çfarë bëni me zbulimet tuaja në fund do të vendosë nëse fati i mirë ju ndihmon apo ju kalon pranë.

Të ngjashme